Ράφα Ναδάλ: «Τέλειος παίκτης χωρίς αδυναμίες ο Τζόκοβιτς»

Newsroom
Ράφα Ναδάλ: «Τέλειος παίκτης χωρίς αδυναμίες ο Τζόκοβιτς»
Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε σε ιαπωνικό μέσο για τους δυο μεγάλους αντιπάλους του, τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τέλειους παίκτες χαρακτήρισε τους Φέντερερ και Τζόκοβιτς ο Ράφα Ναδάλ και παραδέχτηκε ότι ο "Νολε" ήταν πιο εφυής από εκείνον στο κορτ στον ημιτελικό του Roland Garros 2021.

Ο 34χρονος Ισπανός που έχει αποσυρθεί από τις αρχές Αυγούστιυ από την δράση και ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στα κορτ τον Ιανουάριο του 2022 μίλησε στο ιαπωνικό Number Web για τους δυο μεγάλους αντιπάλους του.

Για τον Νόβακ Τζόκοβιτς που έχουν τους ίδιους τίτλους Grand Slam (20) και Masters (36) o Ράφα Ναδάλ δήλωσε με αφορμή τον ημιτελικό στο Παρίσι: «Πιστεύω πως ο Τζόκοβιτς ήταν πιο αποτελεσματικός και πιο ευφυής στο παιχνίδι του απ' ότι εγώ. Επίσης φάνηκε να είναι πιο ήρεμος από εμένα.

Είναι ο τέλειος παίκτης, δεν έχει αδυναμίες. Είτε αν παίζει στο χώμα, είτε σε σκληρή επιφάνεια, είτε στο γρασίδι, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Αυτή τη χρονιά ήταν απίστευτα δυνατός. Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλει, σε κάνει να νιώθεις πως στο τέλος θα βρει τρόπο να κερδίσει».

Για τον φίλο του Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε: «Ο Ρότζερ επίσης είναι ο τέλειος παίκτης. Το στυλ παιχνιδιού του είναι εντυπωσιακό. Είναι πολύ δύσκολο για τους αντιπάλους του να προβλέψουν το παιχνίδι του, εξαιτίας της ποικιλίας που διαθέτει».

Ο Ράφα Ναδάλ που έχει 13 Roland Garros θέλει να επιστρέψει στους τίτλους στο Παρίσι και σημείωσε πως δεν ήθελε να "σπάσει" φέτος το σερί του.


@Photo credits: INTIME
 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα