Τζόκοβιτς - Μεντβέντεφ: Από τον τελικό του US Open στον τελικό του Paris Masters (vids)

Τζόκοβιτς - Μεντβέντεφ: Από τον τελικό του US Open στον τελικό του Paris Masters (vids)
O Ντανίλ Μεντβέντεφ "διέλυσε" με 6-2, 6-2 τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό και την Κυριακή (16:00, Cosmote Sport 6) θα συναντήσει για πρώτη φορά μετά από τον τελικό του US Open τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό στο Paris Masters.

Σχεδόν δυο μήνες μετά από τον τελικό του US Open (12/9) o Ντανίλ Μεντβέντεφ θα συναντήσει ξανά σε τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

O Ρώσος που είναι στο Νο2 κόσμου απέκλεισε με 6-2,6-2 στον 2ο ημιτελικό του Paris Masters τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και θα συναντήσει την Κυριακή (16:00, Cosmote Sport 6) τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό στο Παρίσι.

Ρεκόρ και υπεράσπιση

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεκδικήσει τον 37ο τίτλο Masters (ρεκόρ) και τον 6ο (ρεκόρ) στο Παρίσι και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του 2020.

Αυτό θα είναι το 10ο τους παιχνίδι με τον Σέρβο να έχει 5-4 νίκες.

Στο τελευταίο παιχνίδι ο Μεντβέντεφ κέρδισε με 3-0 στον τελικό του US Open ενώ μέσα στο 2021 έπαιξαν και στον τελικό του Australian Open με νικητή τον Σέρβο.

Αυτός θα είναι και ο 3ος τελικούς τους και το σκορ είναι 1-1. Στο Παρίσι πάντως ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε τον μοναδικό του τίτλο από τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (2018).

Εύκολα στον τελικό ο Ρώσος

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα φτάσει πρώτος σε μπρέικ πόιντ και μάλιστα διπλό στο 4ο γκέιμ αλλά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα το σβήσει για το 2-2. Ο Ρώσος θα έχει μπρέικ πόιντ στο 5ο και θα το εκμεταλλευτεί για να προηγηθεί 3-2 με μπρέικ.

O Ρώσος θα σβήσει μπρέικ πόιντ για το 4-2 και με νέο μπρέικ πάει στο 5-2! Ο Μεντβέντεφ θα κλείσει στο 6-2 σε 43'. Ο Γερμανός είχε στο 1ο σετ 20 αβίαστα λάθη έναντι μόλις 6 του Ρώσου.

Στο 2ο σετ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα προηγηθεί νωρίς με μπρέικ (2-1) και με νέο μπρέικ θα πάει στο 4-1. Με το σερβίς του θα φτάσει στο 6-2 και θα κλείσει το παιχνίδι εύκολα.

Κλειδί τα αβίαστα

Ο Ζβέρεφ είχε 35 αβίαστα λάθη και ο Μεντβέντεφ μόλις 8 ενω οι winners ήταν 18-14 για τον Γερμανό.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια μόλις 1.20'.

@Photo credits: Twitter US Open
 

PARIS MASTERS Τελευταία Νέα