Φέντερερ σε Ναδάλ: «Περήφανος που μοιραζόμαστε την ίδια εποχή, πριν μήνες γελούσαμε που ήμασταν με πατερίτσες»

Φέντερερ σε Ναδάλ: «Περήφανος που μοιραζόμαστε την ίδια εποχή, πριν μήνες γελούσαμε που ήμασταν με πατερίτσες»
Θρύλος αποθεώνει θρύλο, Ο Ρότζερ Φέντερερ έστειλε το πιο ξεχωριστό συγχαρητήριο μήνυμα προς τον νικητή των 21 grand slam, Ράφαελ Ναδάλ, πλέκοντάς το εγκώμιο του μεγαλύτερου αντιπάλου του στα court.

Το μεγαλείο του Ράφαελ Ναδάλ δεν έχει τελειωμό, ο 21ος τίτλος σε grand-slam με την πιο απίθανη ανατροπή το επιβεβαίωσε περίτρανα και οι κορυφαίοι σπεύδουν να υποκλιθούν σε αυτό. Ανάμεσά τους και ο διαχρονικός του αντίπαλος, ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έσταξε... μέλι προς τον 35χρονο Ισπανό legend μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Ελβετός αποθέωσε τον Ναδάλ για το work ethic και την αφοσίωσή του, θυμήθηκε τη στιγμή που οι δυο τους αστειεύονταν πριν από μερικούς μήνες όταν βρίσκονταν αμφότεροι με πατερίτσες εκτός δράσης και δήλωσε υπερήφανος που μοιράζονται την ίδια εποχή και που έπαιξε τον ρόλο του σε αυτό το ταξίδι, δίνοντας έξτρα κίνητρο στον Ισπανό να συνεχίζει σταυψηλότατα στάνταρ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ρότζερ Φέντερερ:

«Τι αγώνας. Στον φίλο μου και εξαιρετικό αντίπαλο, Ράφαελ Ναδάλ. Εγκάρδια συχγαρητήρια για τον πρώτο που φτάνει τους 21 τίτλους σε grand-slam. Μερικούς μήνες πριν κάναμε πλάκα μεταξύ μας γιατί ήμασταν και οι δυο με πατερίτσες. Απίστευτο. Ποτέ μην υποτιμάτε έναν τεράστιο πρωταθλητή. Η τρομερή σου εργατικότητα, η αφοσίωση και το μαχητικό πνεύμα αποτελούν έμπνευση για εμένα και για αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαι περήφανος να μοιράζομαι αυτή την εποχή μαζί σου και είναι μεγάλη μου τιμή που να παίζω τον ρόλο μου με το να σε ωθώ για να πετυχαίνεις ακόμα περισσότερα. Όπως έχεις κάνεις κι εσύ για μένα εδώ και 18 χρόνια! Είμαι σίγουρος ότι έχεις κι άλλα κατορθώματα μπροστά σου, αλλά προς το παρόν απόλαυσε αυτό»

Το μήνυμα του Φέντερερ στον Ναδάλ

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα