Australian Open: Εκτός συνέχειας η Γραμματικοπούλου

Πηνελόπη Γκιώνη
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου το πάλεψε όμως δεν κατάφερε να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του πρώτου grand slam της χρονιάς, αφού ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Γιστρέμσκα στους προκριματικούς.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, αγωνίστηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Australian Open, όπου γνώρισε την ήττα από την Νταγιάνα Γιαστρέμσκα.

Η Ελληνίδα, που στον πρώτο γύρο επικράτησε επί της Καλίεβα, ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 6-4 από την κορυφαία παίκτρια του ταμπλό στους προκριματικούς, η οποία βρίσκεται στο Νο96 της παγκόσμιας κατάταξης, και έτσι δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά αν και έφτασε κοντά.

Ο μεταξύ τους αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος, με την 26χρονη Ελληνίδα να μάχεται και να δείχνει πως βρίσκεται γενικότερα σε καλή κατάσταση. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η Γραμματικοπούλου ολοκληρώνει την εμφάνισή της στο αυστραλιανό τουρνουά στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Ξεκινούν Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στο Australian open

To τουρνουά συνεχίζει με αρκετό ελληνικό ενδιαφέρον, αφού οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τένις η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν στη Μελβούρνη με στόχο τις καλές εμφανίσεις.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 11/1 οι δυο τους έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους τους, με την Σάκκαρη να κληρώνεται με την Γιαπωνέζα Χιμπίνο και τον Τσιτσιπά με τον Ιταλό Μπερετίνι.

 

AUSTRALIAN OPEN WOMEN Τελευταία Νέα