Ο Τσιτσιπάς ξεκινά το απόγευμα της Τρίτης (24/4) στο Ντουμπάι

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ούγκο Ουμπέρ το απόγευμα της Τρίτης (24/2), για τον 1ο γύρο στο στο ATP 500 στο Ντουμπάι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει το απόγευμα της Τρίτης (24/2) την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του στο ATP 500 στο Ντουμπάι.

Μετά την Ντόχα ο 27χρονος παίκτης συνεχίζει τους αγώνες του στο 500άρι τουρνουά στο Ντουμπάι, με πρώτο αντίπαλο τον Γάλλο, Ούγκο Ουμπέρ.

Το παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη (24/2), ορίστηκε ως τρίτο του προγράμματος στο κεντρικό κορτ και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Ο Σακελλαρίδης κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε ATP Challenger
O Στέφανος Σακελλαρίδης

Ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί για 5η φορά με τον 27χρονο αριστερόχειρα Γάλλο τενίστα, έχοντας να επιδείξει μια νίκη, στο Masters του Καναδά το 2021 με 2-1, ενώ η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν το 2023 στο Masters της Σαγκάης το 2023, με τον Ουμπέρ να επικρατεί, επίσης με 2-1 σετ.

 

Ο νικητής στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει είτε τον Αντρέι Ρούμπλεφ, από τον οποίο ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στην Ντόχα, είτε τον Γάλλο, Βαλεντίν Ροϊέ. Αυτό το παιχνίδι θα ακολουθήσει στο πρόγραμμα των αγώνα του Τσιτσιπά στο κεντρικό κορτ.

Ο Τσιτσιπάς καλείται να υπερασπιστεί 500 βαθμούς από τον τίτλo που κατέκτησε πέρυσι στο Ντουμπάι αυτή η βδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς ήδη με την είσοδό της υποχώρησε κατά 12 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.42.


@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ATP Τελευταία Νέα