Ρούνε στο Gazzetta: «Θα ήθελα να παίξω απέναντι στον Στέφανο στα επόμενα τουρνουά»

holger_rune_monte_carlo24
Ο Χόλγκερ Ρούνε μίλησε στο Gazzetta, στο πλαίσιο του IMG Future Stars, κάνοντας το δικό του σχόλιο για την διοργανωση. Ο Δανός αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον Στέφανο Τσιτσιπά λέγοντας πως θα ήθελε να τον αντιμετωπίσει σε ένα από τα επόμενα τουρνουά.

Πριν τον αγώνα επίδειξης με τον Φρανσίσκο Σερούντολο, για την έναρξη του IMG Future Stars, o Χόλγκερ Ρούνε μίλησε στο Gazzetta για την διοργάνωση που λαμβάνει χώρα στο TATOΪ Club, καθώς και για την σχέση του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο θέλει ν' αντιμετωπίσει στα προσεχή τουρνουά.

Ακόμα ο Δανός σχολίασε το ποστ με τους χορευτές και το... πείραγμα στον Έλληνα τενίστα, σχολιάζοντας παράλληλα τη νέα συνεργασία του με τον Πάτρικ Μουράτογλου. Τέλος, στάθηκε στους στόχους του στην τρέχουσα σεζόν.

Οι δηλώσεις του Χόλγκερ Ρουνε στο Gazzetta:

Για τη διοργάνωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Ελλάδα είναι μία πολύ ωραία χώρα. Χαίρομαι που είμαι μέλος του τουρνουά. Ελπίζω όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν εδώ να διασκεδάσουν το τένις και να μάθουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν. Θα ήθελα πολύ να παρακολουθήσω έστω και μία μέρα, αλλά λόγω των τουρνουά που έχω είναι αδύνατο»

Για το ποστ με τους χορευτές:

«Θα ήθελα πολύ να χορεύω έτσι! Μου αρέσει πολύ ο χορός, αλλά είμαι αρκετά αδέξιος. Δεν έχω καλές κινήσεις, κάποια στιγμή θα ήθελα να της βελτιώσω».

Για τη σχέση του με τον Στέφανο:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση. Έχουμε παίξει αρκετές φορές μαζί στα διπλά. Χαίρομαι να το βλέπω να βελτιώνεται. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη χωμάτινη περίοδο με δύο σερί τελικούς. Θα ήθελα πολύ να τον αντιμετωπίσω σε κάποιο από τα επόμενα τουρνουά».

Για την νέα συνεργασία του με τον Πάτρικ Μουράτογλου:

«Είμαστε καλά. Σαφώς και υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτό οφείλεται πολλές φορές από τ' αποτελέσματα. Έχουμε βάλει νέους κανόνες στη συνεργασία μας και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του φέτος:

«Θέλω να είμαι υγιής αρχικά. Μετά θα ήθελα να παρουσιάσω όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο όπου αγωνίζομαι. Θέλω να κυνηγήσω ένα Grand Slam, αλλά πρώτα θέλω να απολαύσω περισσότερο το τένις που παίζω».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα