Τσιτσιπάς: «Δεν έχω παίξει ξανά τόσο σύντομο ματς»

O Στέφανος Τσιτσιπάς σε φάση στη Ρώμη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περισσότερο χρόνο χρειάστηκε να μιλήσει στη κάμερα, παρά να παίξει σήμερα στο… τελείωμα του ματς με τον Μπόρζες.

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκε να παίξει για να τελειώσει το χθεσινό ματς με τον Μπόρζες ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Κάτι παραπάνω του πήρε να χαιρετήσει το κοινό και να πει δύο λόγια μετά τα δύο games που έπαιξε σήμερα για να προκριθεί στους «32» της Ρώμης, έπειτα από την χθεσινή διακοπή λόγω βροχής.

«Δεν είναι συνηθισμένο να τελειώνεις ένα ματς που δεν έχει τελειώσει, να πηγαίνεις για ύπνο και να πρέπει να συνεχίσεις την επόμενη μέρα. Πολύ διαφορετικές συνθήκες σήμερα, δε νομίζω να έχω παίξει ένα τόσο σύντομο ματς, κράτησε μόνο λίγα λεπτά. Ασυνήθιστο, αλλά η ποιότητα ήταν εκεί όταν χρειάστηκε να αποδώσω και τα δύο τελευταία game ήταν μια πολύ καλή μάχη από μέρους μου» είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Οταν ρωτήθηκε για το αν τον επηρέασε η χθεσινή μέρα λόγω των διακοπών εξαιτίας της βροχής, το αρνήθηκε.

«Δεν με πείραξε και πολύ, ως αθλητής πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Συνέβη πριν μερικά χρόνια και απέναντι στον Νόβακ εδώ. Ήμουν προετοιμασμένος, ήξερα ότι η βροχή ήταν δυνατή, έβρεχε ακόμα και όταν παίζαμε. Ήξερα ότι η πιθανότητα ήταν μικρή, αλλά προσπάθησα να το τελειώσω πριν μας σταματήσουν. Δεν έγινε, έπρεπε να συνεχίσω σήμερα. Ξαναέζησα το ματς ακόμα και όταν πήγα για ύπνο, για να το οραματιστώ για την επόμενη μέρα» απάντησε ο Τσιτσιπάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα