Τσιτσιπάς - Μπόρζες 2-0: Καθάρισε την πρόκριση σε 10 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Μαδρίτη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στο κορτ και σε ελάχιστα λεπτά τελείωσε τον αγώνα με τον Νούνο Μπόρζες επικρατώντας με 6-3, 6-3 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο στο Masters της Ρώμης.

Δέκα περίπου λεπτά χρειάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να τελειώσει τον αγώνα του με τον Πορτογάλο, Νούνο Μπόρζες με 6-3, 6-3 και να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο του Masters της Ρώμης.

Οι παίκτες επέστρεψαν στην Grand Stand Arena του Foro Italico μετά τη χθεσινοβραδινή διακοπή του αγώνα εξ αιτίας της βροχής, με το σκορ να είναι στο 6-3, 4-3 υπέρ του Έλληνα παίκτη.

Στην ηλιόλουστη σήμερα ιταλική πρωτεύουσα, ο Τσιτσιπάς δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστα λεπτά και 11 συνολικά παιγμένους πόντους για να τελειώσει τον αγώνα. Με συνοπτικές διαδικασίες κράτησε το σερβίς του για το 5-3, μετά προηγήθηκε 0-30, 30-40 και στην πρώτη ευκαιρία που είχε για match point, εξασφάλισε τη νίκη και την πρόκριση στη φάση των "32".

Εκεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Λορέντζο Σονέγκο, που με τη σειρά του απέκλεισε τον Γιοσιχίτο Νισιόκα με 7-5, 6-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα