Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Παρασκευής με τον Ντε Μινόρ, μετά έχει και το διπλό στη Βαρκελώνη

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χτυπάει το μπαλάκι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί το μεσημέρι της Παρασκευής με αντίπαλο τον Άλεξ Ντε Μινόρ την πρόκριση στα ημιτελικά του μονού στο τουρνουά της Βαρκελώνης. Λίγο μετά θα αγωνιστεί και στα προημιτελικά του διπλού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει διπλή βάρδια την Παρασκευή (21/4) στη Βαρκελώνη. Αρχικά θα παίξει με τον Αυστραλό, Άλεξ Ντε Μινόρ για την προημιτελική φάση.

Ο αγώνας ορίστηκε δεύτερος στο κεντρικό κορτ «Pista Rafa Nadal» και θα αρχίσει περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδας. Αμέσως μετά ο Τσιτσιπάς θα συνεχίσει στο διπλό, με συμπαίκτη τον Νίκολας Μαχούτ θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά τους Γουέσλεϊ Κολχόφ (Ολλανδία) και Νιλ Σπούσκι (Μ. Βρετανία).

Στο 8-0 ο Τσιτσιπάς

Αναφορικά με τον αγώνα του στο απλό ο 24χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς μετρά επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον συνομηλικό του Αλεξ Ντε Μινόρ. Τελευταία τους συνάντηση ήταν πέρυσι στο Μαϊάμι Όπεν, με τον Ελληνα παίκτη να επικρατεί με 6-4, 6-3.


Το πρόγραμμα στο κεντρικό γήπεδο θα ανοίξει το ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα στους Λορέντζο Μουζέτι και Γιάνικ Σίνερ και ο νικητής θα περιμένει τον Τσιτσιπά ή τον Ντε Μινόρ στα ημιτελικά

 

ATP Τελευταία Νέα