Τσιτσιπάς: Ημιτελικά και στο διπλό ο Στέφανος

Newsroom
Τσιτσιπάς: Ημιτελικά και στο διπλό ο Στέφανος
Στέφανος Τσιτσιπάς και Χόλγκερ Ρούνε απέκλεισαν τους Νο.4 του ταμπλό, Μαρσέλο Αρέβαλο και Ζαν-Ζουλιέν Ροζιέρ στο σούπερ τάι μπρέικ και μπήκαν στα ημιτελικά του Σινσινάτι.

Λίγες μόλις ώρες μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά του τουρνουά Masters του Σινσινάτι -όπου τον περιμένει το Νο1 του κόσμου, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ- ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε και στα ημιτελικά του διπλού.

Ο Έλληνας τενίστας διεύρυνε το νικηφόρο του σερί με τον Ρούνε, με τον οποίο συνεργάζονται για πρώτη φορά και έχουν 3/3.

Στα προημιτελικά -έχοντας επικρατήσει επί του ζευγαριού Νο.5 Νικόλα Μέκτιτς και Μάτε Πάβιτς- έκαμψαν την αντίσταση και των Μαρσέλο Αρέβαλο και Ζαν Ζουλιέν Ροζιέρ με 7-5, 4-6, 10-7, βγάζοντας εκτός και το Νο.4 ζευγάρι του ταμπλό.

Ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Ρούνε πήραν το πρώτο σετ με 7-5, οι Αρέβαλο και Ροζιέρ απάντησαν και αφού έκαναν μπρέικ πήραν το σετ με 6-4 games. Η αναμέτρηση κρίθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ και εκεί ο «Στεφ» με τον Ρούνε έκανα το 10-7 και ολοκλήρωσαν τη νίκη τους σε κάτι περισσότερο από 1,5 ώρα αγώνα.

Στα ημιτελικά του διπλού ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τους Tim Puetz και Michael Venus, Νο.6 στο ταμπλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα