ATP Σινσινάτι: Ήττα για τον Ναδάλ στην επιστροφή του μετά το Wimbledon

Newsroom
ATP Σινσινάτι: Ήττα για τον Ναδάλ στην επιστροφή του μετά το Wimbledon
Το Νο.123 της παγκόσμιας κατάταξης, Μπόρνα Τσόριτς, επικράτησε του Ράφα Ναδάλ στον δεύτερο γύρο του Σινσινάτι, με 2-1 σετ, στον πρώτο αγώνα για τον Ισπανό  μετά τον τραυματισμό στο Wimbledon.

Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο Wimbledon -θυμίζουμε ότι αποσύρθηκε από το τουρνουά εξ αιτίας του τραυματισμού στους κοιλιακούς- και ηττήθηκε από τον Μπόρνα Τσόριτς (Νο. 123) με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 6-3) γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά. Ο θρυλικός Ισπανός τενίστας έδειξε ότι δεν είναι 100% έτοιμος.

Ο αγώνας τους διήρκησε περίπου 3 ώρες, συγκεκριμένα, 2 ώρες και 51 λεπτά, ενώ μεσολάβησε και διακοπή λόγω βροχής για περισσότερο από μία ώρα.

Ο Κροάτης τενίστας πήρε μια τεράστια νίκη που θα τον βοηθήσει να ανέβει επίπεδο καθώς παλεύει να αφήσει πίσω του την επέμβαση που έκανε στον ώμο πέρυσι.

Στον τρίτο γύρο του Σινσινάτι θα αναμετρηθεί με τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, ο οποίος απέκλεισε τον Μάργκος Γκιρόν στον δεύτερο γύρο (6-3, 6-3).

 

ATP Τελευταία Νέα