ATP Finals: Μεγάλη νίκη ο Φριτζ κόντρα στον Ναδάλ στο Τορίνο

Newsroom
ATP Finals: Μεγάλη νίκη ο Φριτζ κόντρα στον Ναδάλ στο Τορίνο
Ο Τέιλορ Φριτζ νίκησε τον Ράφαελ Ναδάλ με 2-0 σετ και έκανε ιδανική πρεμιέρα στο ATP Finals στο Τορίνο.

Ο Τέιλορ Φριτζ άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στο ATP Finals στο Τορίνο, νικώντας τον Ράφαελ Ναδάλ με 7-6(3), 6-1 στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική στο «πράσινο» όμιλο, που άνοιξε το απόγευμα της Κυριακής (13/11) με τη νίκη του Κάσπερ Ρουντ απέναντι στον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με 7-6(4), 6-4.

O 25χρονος Αμερικανός με τη νίκη επί του Ναδάλ έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα ημιτελικά, κυριαρχώντας απόλυτα στο 2ο σετ.

Στο 1ο σετ ο Φριτζ σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, όμως δεν το πλήρωσε. Οι παίκτες άρχισαν με love game (1-1), με τον Ναδάλ να σώζει break point πριν από το 2-1, ενώ με νέα love games έγινε το 3-3.

Στο 7ο game o Φριτζ προηγήθηκε 15-40, όμως ο Ναδάλ με τρεις σερί πόντους έκανε το 4-3, με τον χορό των love games να συνεχίζεται για το 5-4 υπέρ του Ισπανού, με τον Φριτζ να ισοφαρίζει σε 5-5, 6-6 και το σετ να οδηγείται στο tie break.
Εκεί ο Φριτζ προηγήθηκε 3-0, 5-2 και 6-3, τελειώνοντας με το πρώτο match point τη διαδικασία και το σετ με 7-6(3).

Ο Αμερικανός άνοιξε το 2ο σετ με 1-0 και 2-1, έπειτα το πρώτο break στο σερβίς του Ναδάλ, τον έβαλε σε θέση ισχύος (3-1) και διατηρώντας το σερβίς του έκανε το 4-1.

Στο 6ο game παίχθηκαν 16 πόντοι(!), με τον Φριτζ να φθάνει στο 30-40 και σε τέσσερα αβαντάζ εώς ότου κάνει νέο break για το 5-1.

Ο Ναδάλ δεν είχε αντίδραση και ο Φριτζ σερβίροντας για τη νίκη πήγε στο 40-15 και με το πρώτο match point ολοκλήρωσε το σετ 6-1 και τον αγώνα, ύστερα από 97 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP FINALS Τελευταία Νέα