Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κερδίζει σε κάθε τουρνουά που παίζει»

Gazzetta team
Ναδάλ: «Ο Τσιτσιπάς μπορεί να κερδίζει σε κάθε τουρνουά που παίζει»
Ο Ισπανός τενίστας συνεχίζει να εκθειάζει τον Ελληνα τενίστα μετά την συγκλονιστική μονομαχία τους στον τελικό της Βαρκελώνης

Ο Ράφαελ Ναδάλ κατάφερε μετά από ένα επικό ματς να κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο ωστόσο συνεχίζει να αποθεώνει με τις δηλώσεις του.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις μετά τον 12ο τίτλο του στην Βαρκελώνη, με αντίπαλο τον Ελληνα άσο στον τελικό, ανέφερε πως ο Τσιτσιπάς είναι από αυτούς που θεωρεί ότι έχει την ικανότητα να κερδίζει σε όλα τα τουρνουά που συμμετέχει.

«Παίζει με μεγάλο πάθος. Είναι νέος και αντιλαμβάνεται το άθλημα. Εχει το ταλέντο και το κίνητρο να γίνει ολοένα και καλύτερος, οπότε είναι φυσιολογικό να βελτιώνει το παιχνίδι του. Είναι ένας από τους υποψήφιους να κερδίζει κάθε τουρνουά στο οποίο συμμετέχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ για τον Τσιτσιπά.

Στο Νο5 ο Τσιτσιπάς, σταθερή και η Σάκκαρη στο Νο19

Σήμερα ανακοινώθηκαν και οι νέες παγκόσμιες κατατάξεις σε άνδρες και γυναίκες, με τον Ναδάλ, μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Βαρκελώνη να κερδίζει μία θέση και να ανεβαίνει στο Νο2 του κόσμου, αφήνοντας στο Νο3 τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραμένει στο Νο5 με 7.980 βαθμούς και είναι πολύ κοντά στο να ξεπεράσει για πρώτη φορά το όριο των 8.000 βαθμών. Παράλλλα, πλησίασε τον Ντομινίκ Τιμ ο οποίος βρίσκεται στο Νο4 με 8.360 βαθμούς.

Οσον αφορά την κατάταξη στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη παρέμεινε στο Νο19, ενώ η Ασλεϊ Μπάρτι διατηρεί το Νο1, με την Ναόμι Οσάκα να βρίσκεται στο Νο2 και αυτή την εβδομάδα.

 

Τελευταία Νέα