Τσιτσιπάς: «Έχω συνέπεια στο πνευματικό κομμάτι»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Έχω συνέπεια στο πνευματικό κομμάτι»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το παιχνίδι με τον Γιανίκ Σίνερ αλλά και για το "μυστικό" που του έχει δώσει 9-0 νίκες.

Στα πλεονεκτήματα που είχα σε σχέση με τον Γιανίκ Σίνερ στον ημιτελικό του Barcelona Open αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που περιμένει τον αντίπαλο του στον τελικό της Κυριακής (17:00, Cosmote Sport 6) στον τελικό της Κυριακής στη Βαρκελώνη είπε μετά από τπο παιχνίδι με τον Ιταλό: «Ήταν κλειστός αγώνας. Είχε αρκετές ευκαιρίες να σπάσει το σερβίς μου. Εγώ αξιοποίησα τις ευκαιρίες μου και αυτό ήταν πολύ κρίσιμο για το ματς. Ένιωσα πιο ελεύθερος στο γήπεδο, νομίζω περισσότερο από εκείνον που έπαιζε με μεγαλύτερη ασφάλεια στα χτυπήματά του.

Αυτό μου έδωσε το πλεονέκτημα. Ήμουν επιθετικός στη μεριά του forehand και σέρβιρα καλά. Αυτά τα δυο έκανα πολύ καλά σήμερα».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "τρέχει" ένα σερί 9-0 νικών με 17-0 σετ και σημείωσε πως νιώθει πως έχει συνέπεια στο πνευματικό κομμάτι:« Πολλές φορές οι άνθρωποι απλά κουραζόμαστε με την ίδια ρουτίνα και την επανάληψη των ίδιων πραγμάτων, είναι όμως πολύ σημαντικό να το αναπτύξουμε και να δουλέψουμε με αυτό, γιατί κάποιες φορές τα πράγματα έτσι λειτουργούν και βγαίνουν καλά αποτελέσματα από αυτό.

Δεν υπήρξα και ο πιο συνεπής παίκτης στο tour, υπάρχουν παίκτες ψηλότερα από εμένα στην κατάταξη που τα πήγαν καλύτερα με αυτό, αλλά εμπνέομαι απ' αυτούς, γιατί κάνουν τη δουλειά τους τόσο καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσιτσιπάς: «Τρέχει» σερί 9-0 νίκες και 17-0 σετ στο χώμα! (vids)

ΣΙΝΕΡ - ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ 0-2: Στον τελικό του Barcelona Open (vids)

 

Τελευταία Νέα