Τσιτσιπάς: Η κλήρωση στο Monte Carlo Masters

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: Η κλήρωση στο Monte Carlo Masters
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην ίδια πλευρά με τον Νόβακ Τζόκοβιτς (ημιτελικός) αλλά θα κάνει πρεμιέρα με Καράτσεφ ή Μουσέτι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα στη δράση και αυτή τη φορά στη χωμάτινη περίοδο και στο Monte Carlo Masters που αρχίζει στις 12/4.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι στο Νο4 του ταμπλό και έτσι δεν θα παίξει στον 1ο γύρο αλλά θα ξεκινήσει από τον 2ο και απευθείας από τα δύσκολα.

Αντίπαλος του θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Ρώσο Ασλάν Καράτσεφ, που κάνει φανταστικές εμφανίσεις από το Australian Open και στον Ιταλό Λορέντζο Μουσέτι με τον οποίο ο Έλληνας έπαιξε πρόσφατα στο Mexican Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στην ίδια πλευρά του ταμπλό με το Νο1 κόσμου τον Νόβακ Τζόκοβιτς και θα παίξει με τον Σέρβο μόνο στον ημιτελικό.

Για να φτάσει έως εκεί όμως στον 3ο γύρο θα συναντήσει τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν ή τον Αλιασίμ ο οποίος έχει πλέον προπονητή τον Τόνι Ναδάλ και στον προημιτελικό λογικά τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι.

Στο τουρνουά θα δούμε επίσης τον 11 φορές νικητή Ράφα Ναδάλ αλλά και τους Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ, Ρούμπλεφ και Σβάρτσμαν από το top10. Βάσει της κατάταξης οι πιθανοί προημιτελικοί είναι: Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ, Τσιτσιπάς-Μπερετίνι, Ναδάλ-Ρούμπλεφ και Σβάρτσμαν-Μεντβέντεφ.

Στο διπλό με τον Πέτρο

Ο Στέφανος αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και στο διπλό όπου θα παίξει μετά από τo Australian Open και το Open 13 ξανά μαζί με τον αδελφό του Πέτρο.

Η κλήρωση τους έφερε στην πρεμιέρα τους απέναντι στους Χόρια Τεκάου-Κέβιν Κράβιτζ που είναι πολύ έμπειροι και στο Νο8.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα