Ο Νόβακ Τζόκοβιτς για την επέτειο της έναρξης βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Σερβία (pic)

Gazzetta team
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς για την επέτειο της έναρξης βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Σερβία (pic)
O Νόβακ Τζόκοβιτς δεν ξέχασε ποτέ τους βομβαρδισμούς της Σερβίας από το ΝΑΤΟ το 1999. Το μήνυμα του Νο1 τενίστα του κόσμου για την επέτειο της ενάρξεως των βομβαρδισμών.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μεγάλωσε σε μια χώρα που βίωνε εμφύλιο πόλεμο, την Γιουγκοσλαβία, και εν συνεχεία βίωσε και τον βομβαρδισμό της Σερβίας από το ΝΑΤΟ.

Σήμερα είναι Νο1 τενίστας στον κόσμο και ο πιο δημοφιλής αθλητής στη χώρα του. Είναι σύμβολο για τους Σέρβους και παίρνει θέση τόσο στα πολιτικά όσο και στα κοινωνικά θέματα έχοντας άριστες σχέσεις με την εκλλησία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βίωσε ως παιδί 12 ετών τους βομβαρδισμούς της χώρας του από το ΝΑΤΟ το 1999 οι οποίοι και ξεκίνησαν στις 24 Μαρτίου. Τα χρόνια πέρασαν αλλά κανείς δεν ξέχασε και ο "Νόλε" τίμησε αυτή την ημέρα μ' ένα δημόσιο μήνυμα του.

«Σήμερα είναι η επέτειος της αρχής της αεροπορικής επίθεσης του Νατο 78 ενάντια στη Γιουγκοσλαβία. Θυμάμα καλά αυτη την περίοδο και ειναι σημαντικό να σκεφτούμε πως αυτό αντανακλάται στην ιστορία» , έγραψε ο Σέρβος.

Αυτήν την περίοδο συνεχίζει την προετοιμασία του στο χώμα για το Monte Carlo Masters (10/4) και εν συνεχεία για το τουρνουά του Βελιγραδίου που θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζόκοβιτς: Το παιδί του πολέμου που έγινε Νο1 στον κόσμο!

 

Τελευταία Νέα