Τζόκοβιτς: Σέρβα μοντέλα καταγγέλει ότι της έδιναν 60.000 ευρώ για να παγιδεύσει τον "Νόλε"!

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: Σέρβα μοντέλα καταγγέλει ότι της έδιναν 60.000 ευρώ για να παγιδεύσει τον "Νόλε"!
Το μοντέλο από την Σερβία, Ναταλία Σκέκιτς, καταγγέλει ότι της πρόσφεραν 60.000 ευρώ για να "αποπλανήσει" τον Νόβακ Τζόκοβιτς και να καταγράψει την επαφή τους με κάμερα.

Μια απίστευτη καταγγελία "βλέπει" το φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες στη Σερβία.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού «Svet & Scandal» η Σέρβα μοντέλα Ναταλία Σκέκιτς δέχτηκε πρόταση από άγνωστο άνδρα για να πλησιάσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, να τον "αποπλανήσει" και να καταγράψει σε video την επαφή τους!

Όπως σημειώνει η Σκέκιτς ένας άνδρας την πλησίασε και της ζήτησε να κάνει κακό στην εικόνα του Νόβακ Τζόκοβιτς την ημέρα που εκείνος γιόρταζε στο Βελιγράδι το μοναδικό ρεκόρ των 311 εβδομάδων στο Νο1.

Ο άγνωστος άνδρας πρόσφερε έως και 60.000 ευρώ και ένα ταξίδι στο μοντέλο!

«Είναι αλήθεια ότι ένας άνδρας ήρθε σε επαφή μαζί του», σημειώσε η Ναταλία και συνέχισε: «Τον ξέρω από άλλη πόλη και τον θεωρούσα σοβαρό. Δέχτηκα να μιλήσω μαζί του γιατί μου είπε ότι είναι κάτι σημαντικό που με αφορά. Μου ζήτησε να αποπλανήσω τον Τζόκοβιτς.

Γέλασα και ήλπιζα πως θα είναι αστείο. Ο άνδρας όμως μιλούσα σοβαρά. Ένιωσα προσβεβλημένη και ταπεινωμένη. Ελπίζω να μην βρήκε κοπέλα να το κάνει. Ο Τζόκοβιτς είναι ο καλύτερος πρεσβευτής για την χώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα