Άντι Μάρεϊ: «Πείτε μου έναν καλό λόγο να σταματήσω να παίζω»

Gazzetta team
Άντι Μάρεϊ: «Πείτε μου έναν καλό λόγο να σταματήσω να παίζω»
O Άντι Μάρεϊ παρακολούθησε το ντομιμαντέρ "Το κοινωνικό δίλημμα" στο Netflix και άλλαξε την κοσμοθεωρία του γύρω από τα social media.

Ένας από τους πλέον σκεπτόμενους και έξυπνους τενίστες ακούει στο όνομα Άντι Μάρεϊ.

Είναι ο Σκοτσέζος που έφτασε στο Νο1 του κόσμου, που κέρδισε 2 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια με την Μεγάλη Βρετανία, που έφτασε στην κορυφή σε 3 Grand Slam και είναι εκείνος που στα 33 με τόσες επεμβάσεις βρίσκει τη δύναμη να συνεχίζει να παίζει.

Όχι φυσικά για τα χρήματα αλλά για το παιχνίδι. Είναι στο Νο123 και συνεχίζει να απολαμβάνει το παιχνίδι έχοντας στο μυαλό του ότι δεν θα επιστρέψει στα παλιά μεγαλεία.

Ο Άντι Μάρεϊ που προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Rotterdam Open και θα παίξει με τον Αντρέι Ρούμπλεφ μίλησε από την Ολλανδία για τα social media αλλά και για τα σενάρια απόσυρσης του.

«Δεν έχω εφαρμογές στο κινητό μου»

Ο Σκοτσέζος όπως αποκάλυψε έσβησε το Instagram από το κινητό του. Είδε το ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο "Το κοινωνικό δίλημμα" με θέμα τα social media και κατάλαβε πολλά...

«Δεν έχω Twitter στο τηλέφωνό μου και διέγραψα το Instagram την περασμένη εβδομάδα. Όχι λόγω των σχολίων. Πριν από λίγο καιρό παρακολούθησα την ταινία «Το κοινωνικό δίλημμα» και την βρήκα εξαιρετική. Λίγες μέρες μετά από ένα παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα, παρακολούθησα συνεντεύξεις με άτομα που κατείχαν θέσεις ευθύνης σε αυτές τις εταιρείες. Και ήμουν σαν να «τελείωσα με αυτό». Έχω διαγράψει τις εφαρμογές από το τηλέφωνό μου», είπε ο Βρετανός.

«Διεκδικούσα νίκες με ένα ισχίο»

Εν συνεχεία μίλησε για την επόμενη ημέρα και σημείωσε πως θα συνεχίσει να παίζει!

«Έχω παίξει με κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ήμουν σε καλό επίπεδο. Σωματικά, νιώθω πως είμαι καλύτερα από τότε, οπότε γιατί να σταματήσω; Επειδή έχασα έναν αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα που ο κόσμος πίστευε ότι έπρεπε να κερδίσω;

Είναι καλός παίκτης, όλοι οι παίκτες εκεί έξω μπορούν να παίξουν τένις. Σίγουρα δεν είμαι στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά όταν φτάσω εκεί θα κερδίζω με μεγαλύτερη συνέπεια αγώνες. Αλλά γιατί να σταματήσω; Πείτε μου έναν καλό λόγο. Μπορούσα ακόμα να διεκδικήσω νίκες από τους καλύτερους παίκτες με ένα ισχίο!», σημείωσε ο Άντι Μάρεϊ.

 

Τελευταία Νέα