ATP Cup: Ξημερώματα Παρασκευής η "μάχη" Ελλάδας-Ισπανίας

Gazzetta team
ATP Cup: Ξημερώματα Παρασκευής η "μάχη" Ελλάδας-Ισπανίας
Χωρίς Ναδάλ η Ισπανία. Πρεμιέρα στις 01:00 (Novasports 1) με Μπούστα-Περβολαράκη και ακολουθεί ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Μπαουτίστα Αγκούτ.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής θα διεξαχθεί τελικά η "μάχη" της Ελλάδος με την Ισπανία για την 3η και τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του ATP Cup.

Η Ισπανία θα παίξει ξανά χωρίς τον Ράφα Ναδάλ που έχει ενοχλήσεις στη μέση και έτσι την Παρασκευή (01:00, Novasports 1) θα δούμε την πρώτη "μάχη" ανάμεσα στον Μιχάλη Περβολαράκη και τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Θα ακολουθήσει γύρω στις 03:00 ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και φυσικά το διπλό.

Η Ισπανία έχει κερδίσει την Αυστραλία, η Αυστραλία την Ελλάδα και η ομάδα μας που είναι χωρίς νίκη για να συνεχίσει στα ημιτελικά θα πρέπει να πάρει με 3-0 την Ισπανία.

Οι Ισπανοί θέλουν μια νίκη σε τρία παιχνίδια για να προκριθούν στους "4" και να παίξουν με την Ιταλία. Στα ημιτελικά έχουν προκριθεί και οι Ρώσοι που θα περιμένουν να μάθουν εάν θα παίξουν με Γερμανία ή Σερβία.

Στον Α' όμιλο λοιπόν θα δούμε τους αγώνες: 01:00 Κραϊνοβιτς-Στρουφ, 03:00 Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ και εν συνεχεία το διπλό. Ο νικητής συνεχίζει στους "4".

 

Τελευταία Νέα