Αναβλήθηκε λόγω covid-19 το πρόγραμμα της Πέμπτης στη Μελβούρνη

Gazzetta team
Αναβλήθηκε λόγω covid-19 το πρόγραμμα της Πέμπτης στη Μελβούρνη
Το κρούσμα covid-19 σε ξενοδοχείο της διοργάνωσης ανάγκασε τους Αυστραλούς να διακόψουν τη δράση στη Μελβούρνη για την 4η Φεβρουαρίου.

Άνω κάτω έκανε τα τουρνουά ανδρών και γυναικών που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Μελβούρνη ένα κρούσμα covid-19.

Το κρούσμα αφορά εργαζόμενο σε ξενοδοχείο της πόλης όπου πέρασαν την καραντίνα τους κάποιοι από τους αθλητές μεταξύ των οποίων και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Έτσι η Tennis Australia αποφάσισε να προχωρήσει σε αναβολή μέχρι νεοτέρας του προγράμματος της Πέμπτης (4/2) και αυτό σημαίνει πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Λέιλα Φερνάντες και φυσικά η αναμέτρηση της Ελλάδος με την Ισπανία για το ATP Cup.

Βέβαια για τον Στέφανο Τσιτσιπά τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο απλά. Όλοι όσοι έμεναν στο ξενοδοχείο μπορεί να έχουν έρθει σε επαφή με το κρούσμα και έτσι θα υποβληθούν άμεσα σε τεστ.

Κανείς όμως δεν ξέρει εάν φτάνει απλά το τεστ ή όλοι όσοι μπορεί να έχουν έρθει σ' επαφή θα μπουν ξανά σε καραντίνα 1-2 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφανος δεν θα συνεχίσει στο ATP Cup αλλά επειδή οι παίκτες και οι παίκτριες είναι πολλοί ο χρόνος πιέζει και για το Australian Open και όλα είναι ανοιχτά.

«Θα συνεργαστούμε με όλους όσους εμπλέκονται, ώστε να γίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα τεστ. Δεν θα γίνουν αγώνες στο Melbourne Park την Πέμπτη. Αργότερα μέσα στην ημέρα, θα ανακοινώσουμε το πρόγραμμα της Παρασκευής», ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

 

Τελευταία Νέα