WTA: Αρχίζει η δράση στη Μελβούρνη

Gazzetta team
WTA: Αρχίζει η δράση στη Μελβούρνη
Στις 31 Ιανουαρίου ξεκινούν στη Μελβούρνη δυο τουρνουά WTA 500 με τη συμμετοχή των Μπάρτι, Χάλεπ, Οσάκα, Κένιν, Ουίλιαμς, Πλίσκοβα, Μουγκουρούθα, Σαμπαλένκα.

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του Australian Open στη Μελβούρνη θα "σερβιριστεί" το ... πρόγευμα του όσο αφορά τις γυναίκες. Στις 31/1 στη Μελβούρνη αρχίζουν δυο τουρνουά WTA 500 με τη συμμετοχών των καλύτερων τενιστριών στον κόσμο.

Το ένα είναι το Yarra Valley Classic και το άλλο το Gippsland Trophy. Στο πρώτο στο Νο1 του ταμπλό είναι και το Νο1 του κόσμου, η Άσλεϊ Μπάρτι, η οποία επιστρέφει σχεδόν μετά από 12 μήνες στην δράση.

Η Αυστραλή θα παίξει με την Μπογκνάν ή την Ρακχίμοβα στον γύρο των "32". Στο ίδιο τουρνουά θα δούμε την νικήτρια του Australian Open 2020, την Σοφία Κένιν η οποία θα κάνει πρεμιέρα κόντρα είτε με την Μπουρέλ είτε με την Τζιόρτζι.

Επίσης η κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam, Σερένα Ουίλιαμς, θα είναι παρούσα στο τουρνούα (παίζει με Γκαβρίλοβα ή Κούζμοβα) ενώ θα δούμε και την Πέτρα Κβίτοβα, την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του τουρνουά.

Στο Gippsland Trophy, η Σιμόνα Χάλεπ (Νο2) είναι στο Νο1 του ταμπλό ενώ μαζί της είναι η Αρίνα Σαμπαλένκα, η νικήτρια του Roland Garros 2020 Ίγκα Σβιάτεκ , η νικήτρια του US Open 2020, Ναόμι Οσάκα και η Ελίνα Σβιτολίνα.

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση του τουρνουά.

Στις 3/2 θα ξεκινήσει στη Μελβούρνη άλλο ένα τουρνουά, το Grampians Trophy, στο οποίο θα συμμετάσχει η Μαρία Σάκκαρη που ήταν σε "σκληρή" καραντίνα όπως και η νικήτρια του ΑΟ 2012 και 2013 η Βικτόρια Αζαρένκα.

 

Τελευταία Νέα