Τσιτσιπάς: «Το μαύρο πρόβατο της ATP ο Κύργιος»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Το μαύρο πρόβατο της ATP ο Κύργιος»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την σχέση του με τον Νικ Κύργιο και τον χαρακτήρα του Αυστραλού τενίστα.

Την σχέση του, τον χαρακτήρα αλλά και την συνεργασία του με τον Νικ Κύργιο κλήθηκε να σχολιάσει στο podcast "No Challenges Remaining", των Ben Rothenberg και Courtney Nguyen, ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας που διατηρεί καλές σχέσεις με τον Αυστραλό ο οποίος έχει πέσει θύμα και ... φάρσας από τον Στέφανο σημείωσε ότι ο Νικ είναι το "μαύρο πρόβατο" της ATP: «O Νικ είναι το μαύρο πρόβατο της ATP.

Του αρέσει να κάνει απρόβλεπτα πράγματα και του αρέσει να τραβάει την προσοχή του κόσμου, δεν θα το αρνηθώ αυτό. Και είναι και κάτι φυσιολογικό, δεν είναι κακό. Είναι ένας υπερδραστήριος άνθρωπος, που σιχαίνεται να χάνει.

Πιστέψτε με, δεν του αρέσει καθόλου να χάνει. Δεν το περίμενα όταν το είδα. Παίξαμε μαζί στα διπλά της Ουάσινγκτον και όταν αποκλειστήκαμε και βγήκαμε από το γήπεδο ήταν τόσο πολύ απογοητευμένος και ενοχλημένος που με ξάφνιασε. Δεν ήξερα πως να αντιδράσω».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί τον μισούν»

Εν συνεχεία στάθηκε στην προσωπικότητα του Νικ: «Πολλοί άνθρωποι τον μισούν και δεν το καταλαβαίνω. Αλλά είναι άλλοι τόσοι και εκείνοι που τον συμπαθούν.

Για μένα είναι εντάξει και θεωρώ ότι το άθλημα το χρειάζεται αυτό. Είναι ψυχαγωγικό, είναι διασκεδαστικό. Έχει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, που πολλοί παίκτες δεν έχουν. Θα έλεγα πως είμαστε καλοί φίλοι, αλλά κάνει κλήσεις στο FaceTime σε τελείως τυχαίες ώρες. Κάποιες φορές μου τηλεφωνεί στη μια τη νύχτα, δεν το καταλαβαίνω».

Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στο τουρνουά της Ουάσινγκτον αλλά και στο Σινσινάτι το 2019. Στο απλό έχουν 2 "μάχες" και ο Κύργιος έχει ισάριθμες νίκες στο ATP Cup και στο Citi Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επικό τρολάρισμα από Τσιτσιπά και Αντετοκούνμπο στον Κύργιο (vid)

Τσιτσιπάς: Επική φάρσα γενεθλίων στον Κύργιο! (pic)

Απόστολος Τσιτσιπάς για Κύργιο: «Είναι αστείος! Στέφανε, εσύ τον κάνεις ήρωα» (vid)

 

Τελευταία Νέα