Άντι Μάρεϊ: Μείγμα Big-3 και Κύργιου ο ιδανικός τενίστας του Βρετανού

Gazzetta team
Άντι Μάρεϊ: Μείγμα Big-3 και Κύργιου ο ιδανικός τενίστας του Βρετανού
Ο Άντι Μάρεϊ επέλεξε τα στοιχεία του παιχνιδιού που θα είχε ο τέλειος τενίστας χρησιμοποιώντας τα δυνατά "σημεία" του Big-3 και του Κύργιου.

Ο Άντι Μάρεϊ δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις.

Είναι ο μοναδικός τενίστας από το 2004 έως το 2020 που έχει καταφέρει εκτός από τους Big-3 να φτάσει στο Νο1 του κόσμου. Είναι ο μοναδικός με 2 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια στο απλό, είναι Σερ, ενώ έχει κατακτήσει και 3 Grand Slam έχοντας αγωνιστεί σε 11 τελικούς!

Ο 33χρονος Σκοτσέζος που "χτυπήθηκε" από τραυματισμούς στην καριέρα του και έπεσε πάνω στους "Βig-3" που του έκοψαν το δρόμο και για άλλα Grand Slam είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Ο Άντι Μάρεϊ σίγουρα δεν είναι ο κορυφαίος. Ποιος είναι όμως κατά τη γνώμη του; Δεν επέλεξε ένα όνομα αλλά έφτιαξε τον κορυφαίο χρησιμοποιώντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά των κορυφαίων.

Ο τέλειος παίκτης του Μάρεϊ

Ο ιδανικός παίκτης του Βρετανού θα είχε το σερβίς του Νικ Κύργιου! Καλός ο Ίσνερ και ο Κάρλοβιτς αλλά επέλεξε τον Αυστραλό. Εν συνεχεία πήρε δυο στοιχεία του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Το μπάκχαντ και τις επιστροφές του, τις οποίες πρόσφατα εκθείασε και ο Πιτ Σάμπρας. Επέλεξε το φόρχαντ του Ράφα Ναδάλ αφού «σπανίως βλέπω να χάνει games όταν παίζει με το forehand του, ποτέ δεν τον απογοητεύει στα μεγάλα παιχνίδια και στις μεγάλες στιγμές. Είναι πολύ αξιόπιστο. Πιστεύω πως έχει παίξει μεγάλο ρόλο και στα 13 Roland Garros που κέρδισε».

Από τον Ρότζερ Φέντερερ πήρε τα βολέ του και από τον Φάμπιο Φονίνι τα ντροπ σοτ.Έβαλε μέσα και τον εαυτό του αφού τον θεωρεί κορυφαίο στις λόμπες ενώ στην ταχύτητα επέλεξε τον Γκαέλ Μονφίς.

Όλα αυτά συνέβησαν στην κοινή εκπομπή του με τον Γκαέλ Μονφίς στο Twitch. Φυσικά τις επιλογές του έκανε και ο Γάλλος τενίστας: Σερβίς: Κύργιος, Μπάκχαντ: Νισικόρι, Φόρχαντ: Ντελ Πότρο, Επιστροφές: Τζόκοβιτς, Βολέ: Μασού, Ντροπ σοτ: Περ, Λόμπες: Μάρεϊ, Ταχύτητα: Μονφίς.

 

Τελευταία Νέα