Στέφανος Τσιτσιπάς: «Στο 2ο σετ ένιωσα ξανά τον τραυματισμό του Roland Garros» (vid)

Gazzetta team
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Στο 2ο σετ ένιωσα ξανά τον τραυματισμό του Roland Garros» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ανήσυχος για τις ενοχλήσεις που επέστρεψαν απο τον τραυματισμό στο πόδι που είχε στο Roland Garros.

Ανήσυχος αλλά και προβληματισμένος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από την ήττα του στην πρεμιέρα του στο Paris Masters από τον Ούγκο Ουμπέρ.

Φυσικά και τον πείραξε ο αποκλεισμός από τους "32" αλλά αυτό που τον θορύβησε είναι ο τραυματισμός στο πόδι που είχε στο Roland Garros ο οποίος και επανήλθε στο 2ο σετ του αγώνα με τον Γάλλο και τον επηρέασε ψυχολογικά.

Ο Έλληνας τενίστας έχει προκριθεί στο ATP Finals που θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 22 Νοεμβρίου και την Δευτέρα (9/11) θα χάσει 1300 βαθμούς αφού ήταν ο περσινός νικητής και το συγκεκριμένο τουρνουά εξαιρείται από το νέο σύστημα βαθμολόγησης.

«Είμαι απογοητευμένος»

«Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, ένιωσα πάλι τον τραυματισμό του Roland Garros. Δεν ήταν τόσο άσχημο όσο στο Roland Garros, αλλά με επηρέασε ψυχολογικά. Δεν ήξερα αν έπρεπε να είμαι εκεί έξω. Δεν είναι δικαιολογία, εννοείται πως πάλεψα και προσπάθησα, παρότι είχα αυτό το πράγμα.

Είμαι απογοητευμένος, είναι σίγουρο, γιατί ήταν ένας αγώνας και είναι ένα τουρνουά όπου θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Την ίδια στιγμή, είμαι χαρούμενος για εκείνον, που έπαιξε τόσο καλό τένις. Νομίζω γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω ξανά», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είχε δηλώσει συμμετοχή και στο διπλό και θα έπαιζε την Τετάρτη με παρτενέρ τον Κουρέσι αλλά αποσύρθηκαν.

 

Τελευταία Νέα