Ράφα Ναδάλ: Πρωταγωνιστής στο σποτ της ισπανικής κυβέρνησης για τον τουρισμό (vid)

Gazzetta team
Ράφα Ναδάλ: Πρωταγωνιστής στο σποτ της ισπανικής κυβέρνησης για τον τουρισμό (vid)
Ο Ναδάλ μαζί με τον Γκασόλ και τον Αλόνσο πρωταγωνιστούν στην καμπάνια "Spain For Sure" που έχει ως στόχο την προσέλκυση τουριστών στη χώρα.

Ο Ράφα Ναδάλ πριν από λίγες εβδομάδες ψηφίστηκε από τους Ισπανούς μέσω της "Marca" ως ο κορυφαίος αθλητής στη χώρα στην σύγχρονη εποχή της.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα όταν ο covid-19 θέριζε την χώρα της Ευρώπης ο Ράφα Ναδάλ μαζί με τον Πάου Γκασόλ είχαν καλέσει δημόσια αθλητές και προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος να προσφέρουν χρήματα για την ενίσχυση του συστήματος υγείας.

Όπως ανακοίνωσαν συγεντρώθηκαν 14 εκατομμύρια ευρώ τα οποία και θα δοθούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού στα νοσοκομεία της χώρας.

Ο Ράφα Ναδάλ είναι από τους πλέον γνωστούς Ισπανούς στον κόσμο και η ισπανική κυβέρνηση τον κάλεσε να συμμετάσχει στην καμπάνια της με τίτλο "Spain For Sure" μέσα από την οποία καλούν τους πολίτες αυτού του κόσμου να ταξιδέψουν για διακοπές στην ασφαλή χώρα της ιβηρικής.

Μαζί με τον τενίστα συμμετέχουν και άλλοι πρωταθλητές όπως είναι ο Πάου Γκασόλ, o Αντρές Ινιέστα αλλά και ο Φερνάντο Αλόνσο.

 

Τελευταία Νέα