Ναδάλ και Γκασόλ συγκέντρωσαν 14 εκατομμύρια ευρώ για τον Ερυθρό Σταυρό!

Gazzetta team
Ναδάλ και Γκασόλ συγκέντρωσαν 14 εκατομμύρια ευρώ για τον Ερυθρό Σταυρό!
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η καμπάνια τους #NuestraMejorVictoria με στόχο να βοηθήσουν την Ισπανία ν΄ αντιμετωπίσει τον covid-19.

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η καμπάνια #NuestraMejorVictoria η οποία ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου 2020 με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19 στην Ισπανία.

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Πάου Γκασόλ που ένωσαν τις δυνάμεις τους για έναν τόσο καλό σκοπό είχαν ζητήσει από αθλητές της χώρας αλλά και όσους ήθελαν να βοηθήσουν εκτός Ισπανίας να κάνουν δωρεές με στόχο να μαζευτούν 11 εκατομμύρια ευρώ για τον Ερυθρό Σταυρό της Ισπανίας.

Τελικά πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν ότι συγκεντρώθηκαν 14 εκατομμύρια. Σχεδόν όλη η αθλητική κοινότητα της Ισπανίας επέστρεψε την αγάπη που είχε πάρει στη χώρα κάνοντας μια δωρεά ενώ .ένα σημαντικό ποσό έδωσε και ο Τζόκοβιτς.

Ο Ράφα Ναδάλ είπε μεταξύ άλλων: «Πετύχαμε κάτι που σημαντικό και όμορφο. Όχι μόνο συγκεντρώσαμε περισσότερα από 14 εκατομμύρια, αλλά δείξαμε ότι υπάρχει αλληλεγγύη και συντροφικότητα σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτό που κάναμε ήταν να ανάψουμε τη φλόγα και να βάλουμε το λιθαράκι μας. Ευχαριστώ όλους όσοι πήραν μέρος σ' αυτή την όμορφη και σημαντική πρωτοβουλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα