Μπέκερ για Τζόκοβιτς: «Σωστή η απόφαση, γνωρίζει ότι έσφαλε»

Gazzetta team
Μπέκερ για Τζόκοβιτς: «Σωστή η απόφαση, γνωρίζει ότι έσφαλε»
Ο σπουδαίος Γερμανός τενίστας και πρώην προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε την απόφαση της αποβολής του από το US Open.

Σωστή χαρακτήρισε ο Μπόρις Μπέκερ την απόφαση αποβολής του Νόβακ Τζόκοβιτς από το US Open μετά από το χτύπημα με μπαλάκι στο λαιμό επόπτριας γραμμών στον αγώνα με τον Καρένιο Μπούστα.

«Είμαι σοκαρισμένος όπως και όλοι. Με τον Τζόκοβιτς μας συνδέουν πολλά εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε οικογένεια ο ένας για τον άλλον. Αυτή πιστεύω ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική του καριέρα. Όντως, παρέβη τον κανόνα, η απόφαση είναι σωστή. Έδειξε από πριν τα νεύρα του όταν, μετά από ένα dropshot του Μπούστα, πέταξε με δύναμη την μπάλα στις πινακίδες και ευτυχώς δεν πέτυχε κάποιον.

Έχει παραδοσιακά τη συνήθεια να πετάει πράγματα από τα νεύρα», είπε αρχικά ο Γερμανός και συνέχισε: «Η στιγμή που έφυγε από το γήπεδο πρέπει να ήταν από τις δυσκολότερες στη ζωή του.Γνωρίζει ότι έσφαλε. Ήταν μια σκοτεινή στιγμή της καριέρας του. Είναι όμως ισχυρός χαρακτήρας και θα επιστρέψει πιο δυνατός».

  • Tags:
 

US OPEN Τελευταία Νέα