Μαρία Σάκκαρη: «Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από την Σερένα» (vid)

Gazzetta team
Μαρία Σάκκαρη: «Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από την Σερένα» (vid)
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αγώνα της με την Σερένα Ουίλιαμς αλλά και για τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά.

Την Δευτέρα (19:00) η Μαρία Σάκκαρη έχει ραντεβού με την ιστορία στη Νέα Υόρκη αφού για τον 4ο γύρο του US Open αντιμετωπίζει την Σερένα Ουίλιαμς.

Μπορεί να την κέρδισε πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη και στο Western and Southern Open αλλά και οι δυο παίκτριες ξέρουν ότι ένα παιχνίδι σε Grand Slam είναι διαφορετικό.

Η Μαρία Σάκκαρη μιλώντας για το παιχνίδι της με την Αμερικανίδα είπε:

«Η Σερένα είναι η Σερένα. Πρέπει να παίξεις μεγάλο τένις. Αλλιώς δεν έχεις ελπίδες απέναντί της. Ο στόχος μου είναι να μείνω εκεί, να το μετατρέψω σε μια μάχη αντοχής όσο περισσότερο μπορώ. Αυτή την τακτική ακολουθώ με τις περισσότερες παίκτριες. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τη Σερένα, επειδή μπορεί να κάνει εκπληκτικά χτυπήματα και να βγάλει εκπληκτικό αγώνα».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον θρίαμβο επί της Ανισίμοβα κλήθηκε να σχολιάσει και τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Μπόρνα Τσόριτς:

«Ξέρω πως είναι σκληρό. Δεν ήθελα να του στείλω μήνυμα αμέσως, επειδή ξέρω ότι είναι επίπονο. Ποτέ δεν έχω παίξει 5 σετ στη ζωή μου, αλλά είμαι σίγουρη πως στα 5 σετ η ήττα πονάει ακόμα περισσότερο.

Τον καταλαβαίνω, ο κάθε παίκτης τον καταλαβαίνει, είναι σκληρό να χάνεις μετά από 6 match points. Νομίζω πως ποτέ δε μου έχει συμβεί. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα ανακάμψει, γιατί είναι πολύ δυνατός πνευματικά. Πιστεύω πολύ σε εκείνον και είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι πρωταθλητής, σίγουρα θα επιστρέψει δυνατότερος».

 

US OPEN Τελευταία Νέα