Σιμόνα Χάλεπ: Ο covid-19 την κρατάει μακριά από το US Open (pic)

Gazzetta team
Σιμόνα Χάλεπ: Ο covid-19 την κρατάει μακριά από το US Open (pic)
Το Νο2 της κατάταξης Σιμόνα Χάλεπ θα είναι η 6η παίκτρια του top-10 που δεν θα συμμετάσχει στο US Open 2020.

Μια ημέρα μετά από την κατάκτηση του τίτλου στο Prague Open η Σιμόνα Χάλεπ ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο US Open 2020 φυσικά λόγω του covid-19.

Η Ρουμάνα που είναι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης είναι η 6η παίκτρια μετά από την Άσλεϊ Μπάρτι, την Ελίνα Σβιτολίνα, την Κικί Μπέρτενς, την Μπιάνκα Αντρεέσκου και την Μπελίντα Μπέντσιτς που δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά την απόσυρση του Νο1 (Μπάρτι) και του Νο2 (Χάλεπ) στο Νο1 του ταμπλό στο US Open θα είναι η Καρολίνα Πλίσκοβα.

«Αφού τα ζύγισα όλα και δεδομένων και των ιδιαίτερων συνθηκών στις οποίες ζούμε, αποφάσισα να μην ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη και να μην παίξω στο US Open.

Πάντα έλεγα πως βάζω πάνω απ' όλα την υγεία μου. Ως εκ τούτου, προτιμώ να μείνω στην Ευρώπη και να προπονηθώ. Γνωρίζω πως η USTA και η WTA έχουν δουλέψει ακούραστα για να μας παρέχουν ένα ασφαλές τουρνουά και εύχομαι να έχουν μια επιτυχημένη διοργάνωση», έγραψε η Χάλεπ.

After weighing up all the factors involved and with the exceptional circumstances in which we are living, I have decided...

Δημοσιεύτηκε από Simona Halep στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020

 

US OPEN Τελευταία Νέα