Νόβακ Τζόκοβιτς: «Είμαι χαρούμενος που θα διεξαχθεί το US Open»

Gazzetta team
Νόβακ Τζόκοβιτς: «Είμαι χαρούμενος που θα διεξαχθεί το US Open»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στο Eurosport και έκανε στροφή 360 μοιρών στο θέμα του US Open.

Αλλαγή πλεύσης από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο θέμα του US Open. Ο Σέρβος τενίστας που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ φώναζε για τα ακραία μέτρα της USTA και δήλωνε ότι δεν είναι προτεραιότητα του το ταξίδι στη Νέα Υόρκη τώρα τα γυρίζει!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που βλέπω ότι όλα τα τουρνουά, ειδικά τα Grand Slams, διοργανώνουν τα events τους. Πολλοί άνθρωποι ήταν επιφυλακτικοί, ειδικά για τα events των ΗΠΑ λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα όσα πέρασε η χώρα στην πανδημία. Έτσι, πολλοί άνθρωποι, μεταξύ αυτών κι εγώ, ήταν επιφυλακτικοί για το αν θα γινόταν ή όχι.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γίνεται και είναι πολύ σημαντικό το ότι προσφέρουμε ευκαιρίες, δουλειές, ευκαιρίες για τους παίκτες να αγωνιστούν. Διότι στο τέλος της ημέρας, αυτό κάνουμε. Ως επαγγελματίες αγαπάμε το άθλημα, είμαστε παθιασμένοι. Μας λείπουν οι αγώνες και τα ταξίδια, το να είμαστε στο tour. Άρα νομίζω ότι είναι θετικά νέα.

Η ATP, η USTA, όλοι δουλεύουν πάνω σε αυτό. Το χειρότερο σενάριο θα ήταν να μείνει έτσι, αλλά υπάρχει χρόνος. Μακάρι κάθε παίκτης που συμμετέχει με βάση το ranking και δικαιούται θέση στο US Οpen να έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει και να αγωνιστεί όπως όλοι οι άλλοι. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί αυτά είναι τα θεμέλια της ATP και του παγκοσμίου τένις», είπε ο Τζόκοβιτς.

  • Tags:
 

US OPEN Τελευταία Νέα