Νόβακ Τζόκοβιτς: Σκέψεις για αποχή από το US Open

Gazzetta team
Νόβακ Τζόκοβιτς: Σκέψεις για αποχή από το US Open
Ο Σέρβος τενίστας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό στη χώρα του τόνισε πως δεν είναι προτεραιότητα του το US Open.

Πριν από λίγες ημέρες με δηλώσεις του υπογράμμισε πως τα σχέδια που έχουν κατά νου οι διοργανωτές του US Open δεν είναι αποδεκτά και τα χαρακτήρισε ακραία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς διαφώνησε για τις μειώσεις στα άτομα του τιμ κάθε παίκτη, για τα συνεχή τεστ για τον covid-19 στους αθλητές και για πολλά άλλα... Με νέες δηλώσεις του αυτή τη φορά σε κανάλι της Σερβίας προχώρησε ακόμη πιο πέρα...

Ο κορυφαίος τενίστας που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δήλωσε ότι δεν είναι στις προτεραιότητες του το US Open και τόνισε ότι ίσως η σεζόν για εκείνον ξεκινήσει στο Roland Garros.

«Οι περισσότεροι από τους τενίστες που έχω μιλήσει, είναι αρνητικοί να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη φέτος για να αγωνιστούν στο US Open. Οι λόγοι είναι προφανείς.

Για εμένα προσωπικά, η σεζόν κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί στο χώμα, τον Σεπτέμβριο», είπε μεταξύ άλλων.

Οριστική απόφαση δεν έχει πάρει αλλά το πιθανότερο είναι για 2η φορά στην καριέρα του μετά από το 2017 να μην συμμετάσχει στο US Open.

Καθόλου σίγουρη, για τους ίδιους λόγους, δεν είναι και η συμμετοχή του Ράφα Ναδάλ ο οποίος είναι ο περσινός νικητής αλλά μέσα σε ένα μήνα θα κληθεί να παίξει 14 τόσο σημαντικά παιχνίδια και να υπερασπιστεί και το αγαπημένο του Roland Garros.

Βέβαια οι διοργανωτές του US Open δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την οριστική τους απόφαση σχετικά με την τύχη του Grand Slam.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

US OPEN Τελευταία Νέα