Ράφα Ναδάλ: Στο μουσείο του η ρέπλικα του Roland Garros 2020 (vid)

Gazzetta team
Ράφα Ναδάλ: Στο μουσείο του η ρέπλικα του Roland Garros 2020 (vid)
Την τροπαιοθήκη του μουσείου του Ράφα Ναδάλ στη Μαγιόρκα κοσμεί και το Roland Garros 2020.

Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στη Μαγιόρκα μετά από το θρίαμβο του στο Παρίσι και η ρέπλικα του Roland Garros 2020 κοσμεί ήδη το μουσείο του που έχει φτιάξει στις εγκαταστάσεις της κεντρικής ακαδημίας του στο όμορφο νησί της Ισπανίας.

Η Ακαδημία του έδωσε στη δημοσιότητα και το video με τον Ράφα Ναδάλ να τοποθετεί στο μουσείο το νέο τρόπαιο και να μιλάει για να συναισθήματα του μετά από την νέα μεγάλη του επιτυχία.

«Είμαι ήδη εδώ στη Μαγιόρκα, στο Μανακόρ και προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που πέτυχα. Είναι ένα πολύ γλυκό συναίσθημα, επειδή οι τελευταίοι μήνες ήταν περίπλοκοι για διαφορετικούς λόγους.

Αλλά ο κυρίαρχος λόγος ήταν η υγεία. Αντιμετωπίζουμε μια πανδημία που μας επηρεάζει όλους παγκοσμίως. Ο δεύτερος είναι τα οικονομικά προβλήματα που προκύπτουν και που επηρεάζουν πολλές οικογένειες που θα περάσουν δύσκολα.

Ας ελπίσουμε πως όλα αυτά θα γίνουν καλύτερα, ας ελπίσουμε πως θα έχουμε το εμβόλιο ή μια λύση όσο συντομότερα γίνεται και πως θα ζήσουμε σε έναν πιο ευχάριστο κόσμο», είπε αρχικά και μίλησε και για το πρότζεκ της Ακαδημίας του:

«Θα ήθελα να σας πω ότι αφήνω το τρόπαιο εδώ στο μουσείο της ακαδημίας στο Μανακόρ, για όσους θέλουν να έρθουν και να το δουν.

Θυμίζω πως όσοι έρχεστε εδώ, βοηθάτε με έναν πολύ σημαντικό τρόπο την ακαδημία να αναπτύξει το ίδρυμα και τα πρότζεκτ της, ώστε να γίνουν ακόμα πιο σημαντικά και να μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια».

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα