Στέφανος Τσιτσιπάς: «Από παιδί ονειρευόμουν να είμαι διεκδικητής σε Grand Slam» (vid)

Gazzetta team
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Από παιδί ονειρευόμουν να είμαι διεκδικητής σε Grand Slam» (vid)
O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι για τα όνειρα του και ξεκαθάρισε πως πλέον δεν είναι Next Gen παίκτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από την πρόκριση του στον ημιτελικό στο Roland Garros είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητά ο κόσμος του τένις στο Παρίσι αλλά και σ' όλο τον πλανήτη.

Ο Έλληνας τενίστας έκανε ένα ακόμη όνειρο του πραγματικότητα και θα παίξει τα ρέστα του στον ημιτελικό της Παρασκευής με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Αρκετή ώρα μετά από την πρόκριση στον ημιτελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του.

«Σίγουρα εκπλήρωσα ένα από τα όνειρά μου όταν έφτασα στα ημιτελικά του Australian Open πριν 2 χρόνια. Από μικρό παιδί ονειρευόμουν να είμαι διεκδικητής σε Grand Slam τουρνουά, οπότε το να είμαι σ' αυτή τη θέση με κάνει να νιώθω ξεχωριστά.

Πιστεύω ότι μπορώ να μάθω κάτι από τον προηγούμενο ημιτελικό μου και να τα πάω καλύτερα. Δεν είμαι πια Next Gen παίκτης, είμαι ένας ενήλικας που έχω μεγάλους στόχους», είπε ο Έλληνας τενίστας.

Εν συνεχεία μίλησε για τις κοπάνες από το σχολείο για να δει το Roland Garros, αναφέρθηκε σ' αυτά που είχε βιώσει ως παιδί και έχουν σχέση με το Roland Garros, ενώ μίλησε και για το Big-3 και την επιτυχία του Ντομινίκ Τιμ στη Νέα Υόρκη:

«Αυτό που έχουν κάνει οι Big 3 τα τελευταία 5 χρόνια, νομίζω πως θα κρατήσει ακόμα 5 χρόνια. Γι' αυτό είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος κάτι ξεχωριστού, μιας ομάδας παικτών που θα διαδεχτούν αυτούς τους παίκτες.

Όλοι είμαστε νέοι και έχουμε φιλοδοξίες. Το παράδειγμα του Ντομινίκ μας δίνει έμπνευση. Η βελτίωσή του είναι απίστευτη και με έχει βοηθήσει να κατανοήσω καλύτερα το τένις και να θέλω να συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου για να φτάσω σ' αυτό το επίπεδο».

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα