Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του» (vid)

Gazzetta team
Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του» (vid)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποθέωσε τον αντίπαλο του στον ημιτελικό της Παρασκευής στο Roland Garros, τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από τον αγώνα του με τον Καρένιο Μπούστα στο Παρίσι.

Ο Σέρβος που είναι στο Νο1 του κόσμου "αποθέωσε" τον Έλληνα τενίστα που θα συναντήσει την Παρασκευή στον ημιτελικό του Roland Garros τονίζοντας πως παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του.

«Είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, άξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται στην κατάταξη. Παίζει το καλύτερο τένις της ζωής του τους τελευταίους 12 μήνες, κέρδισε το ATP Finals και είναι πολύ συνεπής στα αποτελέσματά του σε όλες τις επιφάνειες.

Είναι all-around παίκτης, είναι μεγαλόσωμος με μεγάλο σερβίς, προφανώς τα όπλα του είναι το σερβίς και το forehand του, το backhand του έχει πολύ spin, ανεβαίνει στο φιλέ, μπορεί να παίξει επιθετικά, μπορεί να αμυνθεί καλά γιατί έχει πολύ καλή κίνηση. Eίναι πραγματικά ένας ολοκληρωμένος all-around παίκτης», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μιλώντας για το επιτελείο του Στέφανου Τσιτσιπά στάθηκε στον Πατρίκ Μουράτογλου:

«Είναι ένας από τους πιο εργατικούς τενίστες και έχει μια πολύ καλή ομάδα, τον πατέρα του και τον Πατρίκ Μουράτογλου, που ήταν στην ακαδημία του και γνωρίζω πολύ καλά τον Πατρίκ, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας.

Περιμένω ένα δύσκολο ματς, μια μεγάλη πρόκληση και για τους δυο μας. Είναι ημιτελικός ενός Grand Slam, αυτό περιμένεις, να παίξεις με έναν Top 5, Τοp 10 τενίστα και αυτό θα έχω. Ελπίζω, λοιπόν, να νιώθω καλά και να παίξω το καλύτερό μου τένις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα