Roland Garros: Ο Καρένιο Μπούστα ξανά αντίπαλος του Τζόκοβιτς (vids)

Αντώνης Πατσούρας
Roland Garros: Ο Καρένιο Μπούστα ξανά αντίπαλος του Τζόκοβιτς (vids)
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε αποβληθεί από το US Open στο παιχνίδι του με τον Καρένιο Μπούστα και την Τετάρτη θα παίξει ξανά με τον Ισπανό στο Παρίσι.

Δεν έχει και καλές αναμνήσεις ο Νόβακ Τζόκοβιτς από τον Καρένιο Μπούστα με τον οποίο θα παίξει την Τετάρτη στον προημιτελικό του Roland Garros.

Όχι, ο Ισπανός δεν είναι φυσικά "κακός δαίμονας" του "Νόλε" αλλά στις 6/9 στον 4ο γύρο του US Open σ' ένα παιχνίδι απέναντι στον Καρένιο Μπούστα ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε αποβλβηθεί επειδή χτύπησε εκτός αγώνα με το μπαλάκι στο λαιμό μια επόπτρια.

Ο Ισπανός είχε φτάσει τότε στον ημιτελικό όπου αποκλείστηκε μετά από το 0-2 με 3-2 από τον Σάσα Ζβέρεφ και ένα μήνα και μια ημέρα μετά, στις 7/10 θα παίξει ξανά με τον Σέρβο στον προημιτελικό του Roland Garros.

Για να φτάσει έως εκεί απέκλεισε με 6-2, 7-5, 6-2 τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ (No186) και για 2η φορά μετά από το 2017 θα παίξει σε προημιτελικό στο Παρίσι.

Για το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης αυτός είναι ο 4ος προημιτελικός σε Grand Slam και στους προηγούμενους 3 είχε 2 προκρίσεις. Τώρα βέβαια θα παίξει με το Νο1 του κόσμου.

  • Tags:
 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα