Άντι Μάρεϊ: «Οι νεότεροι δεν είναι κοντά στο επίπεδο των Big-3»

Gazzetta team
Άντι Μάρεϊ: «Οι νεότεροι δεν είναι κοντά στο επίπεδο των Big-3»
Ο πρώην Νο1 και δις χρυσός Ολυμπιονίκης του τένις, Άντι Μάρεϊ, είδε τον τελικό του Australian Open και διαπίστωσε για άλλη μια φορά το... χάσμα της νέας γενιάς με τους Big-3.

Οι Big-3 του τένις κυριάρχησαν τόσα χρόνια και θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στα Grand Slam όσο παίζουν.

Αυτό διαπίστωσε για άλλη μια φορά ο Άντι Μάρεϊ βλέποντας τον τελικό του Australian Open ανάμεσα στον Τζόκοβιτς και στον Μεντβέντεφ.

Ο 33χρονος Βρετανός τενίστας, πρώην Νο1, κάτοχος 3 Grand Slam και 2 χρυσών μεταλλίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες δήλωσε πως περίμενε πιο ¨κλειστό" παιχνίδι: «Περίμενα έναν πιο κλειστό τελικό, αλλά ειλικρινά ξέρω πόσο καλός είναι ο Νόβακ σ' αυτό το γήπεδο.

Πριν τον τελικό είδα τον Μεντβέντεφ α λέει ότι η πίεση ήταν πολύ μεγάλη, κάτι που είναι αλήθεια, όμως οι Big 3 βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο για τόσα χρόνια και αντιμετωπίζουν την πίεση αυτή σε όλη την καριέρα τους. Απλά ξέρουν πως να την αντιμετωπίσουν και πως να βρεθούν στο καλύτερό τους επίπεδο όταν χρειάζεται».

«Δεν θα είχε πάρει US Open ο Τιμ»

Ο Βρετανός που στην καριέρα του έχει 8 χαμένους τελικούς Grand Slam και τους 4 εξ' αυτών στη Μελβούρνη με ήττες από τον Τζόκοβιτς μίλησε και για το US Open που κατέκτησε πρόσφατα ο Τιμ.

«Οι νεότεροι παίκτες, δεν έχουν δείξει κατ' εμέ πως βρίσκονται κοντά στο επίπεδό τους. Προφανώς ο Τιμ έκανε ό,τι χρειάστηκε για να κερδίσει το US Open, αλλά αν ο Novak δεν πετύχαινε με το μπαλάκι την επόπτρια, δε νομίζω πως θα ήταν αυτό το αποτέλεσμα», σημείωσε.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα