Australian Open: Ναδάλ, Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ επιστρέφουν το Σάββατο

Gazzetta team
Australian Open: Ναδάλ, Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ επιστρέφουν το Σάββατο
Ο 3ος γύρος του Australian Open ολοκληρώνεται το Σάββατο στη Μελβούρνη και στη δράση επιστρέφουν οι Ναδάλ, Μεντβέντεφ, Τσιτσιπάς, Ρούμπλεφ, Μπάρτι και Σβιτολίνα.

Δράση ξανά το Σάββατο στη Μελβούρνη και στο Australian Open χωρίς την παρουσία θεατών αφού το απαγόρευσε λόγω κρουσμάτων covid-19 η κυβέρνηση της Βιτόρια.

Το Σάββατο θα ολοκληρωθεί ο 3ος γύρος σε άνδρες και γυναίκες και θα δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην John Cain Arena γύρω στις 07:00 (Eurosport) να διεκδικεί από τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ το εισιτήριο για τους "16" για 2η φορά στην καριέρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι φίλος με τον Σουηδό, με γονείς από την Αιθιοπία, και έχουν προπονηθεί και μαζί στην καραντίνα τις πρώτες ημέρες στη Μελβούρνη. Ο Ίμερ που είναι και αυτός γεννημένος το 1998, είναι στο Νο95 (Νο6 ο Τσιτσιπάς) και έχει φτάσει έως το Νο67 το 2020.

Με τον Έλληνα τενίστα έχουν παίξει μια φορά το 2020 στο Open 13 της Μασσαλίας και ο Τσιτσιπάς είχε κερδίσει με 6-1,6-3 στον 2ο γύρο και εν συνεχεία κατέκτησε τον τίτλο. Ο Σουηδός είναι μεγάλος θαυμαστής του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και της Μπάγερν Μονάχου.

Δεν έχει κερδίσει τίτλο στην καριέρα του και ο 3ος γύρος στο Australian Open 2021 είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του σε Grand Slam.

Στην αρένα ο Ράφα Ναδάλ

Στη μάχη θα μπει και ο Ράφα Ναδάλ ο οποίος στις 12:00 στη Rod Laver Arena θα παίξει με τον Βρετανό Κάμερον Νορί.

Αυτός θα είναι ο "παρθενικός" αγώνας για το Νο2 και το Νο69 κόσμου.

Στις 03:00 θα παίξουν οι Μεντβέντεφ-Κραϊνοβιτς, στις 07:00 ο Ρούμπλεφ με τον Λόπεζ και μετά από τον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Ίμερ οι Κατσάνοφ-Μπερετίνι με τον νικητή αυτού του αγώνα να βρίσκει στον 4ο γύρο τον Έλληνα ή τον Σουηδό.

Στις γυναίκες, το Νο1 κόσμου, η Άσλεϊ Μπάρτι θα παίξει στις 10:00 με την Εκατερίνα Αλεξάντροβα και το Νο5 η Ελίνα Σβιτολίνα με την Γιούλια Πουτίντσεβα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα του Σαββάτου (Η Μελβούρνη είναι +9 ώρες από την Αθήνα).

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα