Τσιτσιπάς: «Πάλεψα σαν αληθινός πολεμιστής» (vid)

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Πάλεψα σαν αληθινός πολεμιστής» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στον αγώνα με τον Θανάση Κοκκινάκη αλλά και στη συνέχεια στο Australian Open.

Ενθουσιασμένος από την εμφάνιση του και φυσικά από την πρόκριση επί του Θανάση Κοκκινάκη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πάλεψα σαν λιοντάρι, σαν αληθινός μαχητής. Είμαι περήφανος που έκλεισα το ματς και που ανέβασα τον εαυτό μου με τη συγκέντρωση σε αυτό το σημείο».

«Έπαιξε φοβερό τένις»

Στην on court συνέντευξη χαρακτήρισε «αληθινό μαχητή» τον Θανάση Κοκκινάκη και στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε: «Έπαιξε φοβερό τένις. Δεν είχα το καλύτερο ξεκίνημα στον αγώνα και μου πήρε λίγη ώρα να προσαρμοστώ στον ρυθμό.

Είμαι χαρούμενος που πάλεψα και βρήκα διαφορετικούς τρόπους να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες. Το μαχητικό μου πνεύμα ήταν εκεί, όταν έπρεπε να παίξω έπαιξα. Ήταν κάτι που επίσης χειρίστηκε πολύ καλά, στις κρίσιμες στιγμές έβρισκε πρώτα σερβίς. Ελπίζω να μείνει μακριά από τραυματισμούς γιατί έχει μεγάλες δυνατότητες και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ψυχολογικά».

«Ιδιαίτερο στυλ ο Ίμερ»

Επόμενος αντίπαλος του το Σάββατο ο Σουηδός Μίκαελ Ίμερ με τον οποίο προπονήθηκε τις πρώτες ημέρες στη Μελβούρνη. «Έχει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο στυλ, διαφορετικό σε σχέση με τους περισσότερους παίκτες. Έχει πολύ καλό παιχνίδι από τη baseline.

Έχουμε παίξει αρκετά μαζί, τον γνωρίζω από όταν ήμασταν παιδιά, παίζαμε μαζί στα τουρνουά έχουμε την ίδια ηλικία. Είναι δύσκολος αντίπαλος, ξέρω ότι έκανε καλές νίκες και απέδειξε πως είναι σε καλή φόρμα», είπε ο Στέφανος που δήλωσε ευχαριστημένος για την παρουσία του κόσμου και πάλι στα γήπεδα.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα