Μλαντένοβιτς: Η πολύγλωσση Γαλλίδα αντίπαλος της Σάκκαρη (vid)

Αντώνης Πατσούρας
Μλαντένοβιτς: Η πολύγλωσση Γαλλίδα αντίπαλος της Σάκκαρη (vid)
Το κορίτσι από την Σερβία, που γεννήθηκε στη Γαλλία, ερωτεύτηκε τον Ντομινίκ Τιμ, έφτασε στο Νο1 του κόσμου είναι η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο Australian Open 2021.

Μια Γαλλίδα με ρίζες από την Σερβία είναι η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στo Australian Open 2021.

Η Μαρία Σάκκαρη θα συναντήσει την Κριστίνα Μλαντένοβιτς την Τρίτη (μετά από τις 04:30) στο court 13 του Melbourne Park και θα παλέψει για να προκριθεί για 5η φορά στον 2ο γύρο στο Australian Open.

Μια φορά, μια νίκη

Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς έχει παίξει μόλις μια φορά με την Μαρία Σάκκαρη. Ήταν στον προημιτελικό του Italian Open στη Ρώμη το 2019.

H Γαλλίδα επικρατεί με 7-5 στο 1ο σετ αλλά η Ελληνίδα κάνει την ανατροπή και με 6-3, 6-0 παίρνει το εισιτήριο για τον ημιτελικό στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.

Σήμερα η Μαρία Σάκκαρη είναι στο Νο22 και η Κριστίνα Μλαντένοβιτς που είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη της (γεν.1993) είναι στο Νο52.

Από αθλητική οικογένεια

Ποια είναι όμως η Κριστίνα Μλαντένοβιτς; Το επίθετο της μόνο γαλλικό δεν είναι. Είναι κόρη του Ντράγκαν (διεθνής Σέρβος χαντμπολίστας) και της Ντζενίτα η οποία έπαιζε βόλεϊ και είναι σήμερα η προπονήτρια της Κριστίνα.

Ο μπαμπάς Ντράγκαν θα πάρει μεταγραφή το 1992 σε ομάδα της Γαλλίας, η Κριστίνα θα γεννηθεί το 1993 στη Γαλλία, θα πάρει την υπηκοότητα και το 2019 θα κερδίσει το Fed Cup με την εθνική ομάδα της χώρας της.

Ο αδελφός της αξίζει να σημειώσουμε πως παίζει ποδόσφαιρο!

Στο Νο1 του κόσμου

Η Μλαντένοβιτς τον Ιούνιο του 2017 θα φτάσει στο Νο1 του κόσμου στο διπλό ενώ σήμερα είναι στο Νο3. Στο απλό θα την δούμε στο No10 επίσης το 2017.

Στο διπλό έχει κατακτήσει το Australian Open το 2018 και το 2020 ενώ ήταν φιναλίστ το 2019. Στο απλό η μεγαλύτερη της επιτυχία ήταν ο 3ος γύρος το 2016.

Έχει κερδίσει (διπλό) 5 τίτλους Grand Slam (σε 9 τελικούς) ενώ έχει 24 τίτλους (1 στο απλό). Παρτενέρ της είναι η Τιμέα Μπάμπος και έχει κερδίσει ένα Grand Slam και με την Καρολίν Γκαρσία.

To κορίτσι του Τιμ

Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς από το 2017 έως το 2019 απασχόλησε τα ΜΜΕ με την σχέση της με τον Αυστριακό τενίστα, Ντομινίκ Τιμ.

Η Γαλλίδα είναι φαν του βόλεϊ και μιλάει 6 γλώσσες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Australian Open: Πρεμιέρα με Μλαντένοβιτς για Σάκκαρη (pic)

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα