Τσιτσιπάς: «To tie break μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Κώστας Ευθυμιάδης
O Στέφανος Τσιτσιπάς υπογράφει αυτογραφα
Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά εντός γηπέδου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κοβάσεβιτς.

Ευχαριστημένος από το πώς αντέδρασε στο παιχνίδι με τον Κοβάσεβιτς, ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αν και δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς, βρήκε ρυθμό στη συνέχεια και πήρε εμφατικά το tie break στο πρώτο σετ, που ήταν το «κλειδί» για τη νίκη.

Στις δηλώσεις του στο γήπεδο, είπε για το ματς: «Ηταν σπουδαία μάχη. Είχαμε ωραίο ματς καθώς έπαιξε σε υψηλό επίπεδο ο Κοβάσεβιτς. Χρειάστηκε να βρω καλές τοποθετήσεις σε κρίσιμα σημεία. Ηταν καλό που πήρα το tie break τόσο εύκολα γιατί μου έδωσε αυτοπεποίθηση και διαχειρίστηκα καλά το δεύτερο σετ και το σερβίς μου».

Αναφορικά με το παιχνίδι του ημιτελικού με τον Ρουντ, είπε: «Ενα ακόμη μεγάλο ματς με τον Ρουντ, από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές που έχω. Θελω να προετοιμαστώ κατάλληλα και ελπίζω να πάνε όλα καλά»

Η ρεπόρτερ τον ρώτησε αν έχουν… βελτιωθεί τα Ισπανικά του (λόγω Μπαντόσα προφανώς), αλλά ο Τσιτσιπάς παραδέχτηκε ότι θέλει δουλειά και σε αυτό… φταίει και η Πάουλα.

«Τα Ισπανικά μου βελτιώνονται, αλλά η Πάουλα μιλάει Καταλονικά. Προσπαθώ όμως…» απάντησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα