Τσιτσιπάς και Κύργιος μαζί στο διπλό!

Newsroom
Τσιτσιπάς και Κύργιος μαζί στο διπλό!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος μετά το… beef στο Wimbledon, θα παίξουν απόψε μαζί στο διπλό του τουρνουά επίδειξης στην Σαουδική Αραβία.

Μάλλον μας… τρολάρουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος. Μετά την μεταξύ τους κόντρα στο Wimbledon, που κράτησε και πιο μετά, σήμερα στις 21:00 θα παίξουν παρέα στο διπλό του τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας.

Κι αν από την πλευρά του Κύργιου τέτοιου είδους κινήσεις δεν θα έπρεπε να εκπλήσσουν, για τον Τσιτσιπά μετά τα όσα είχε πει την επομένη του μεταξύ τους αγώνα στο Wimbledon, αποτελεί αναμφίβολα έκπληξη το ότι δέχτηκε να παίξει με τον Αυστραλό στο διπλό.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσιτσιπάς είχε πει πως «είναι ένα συνεχές bullying αυτό που κάνει. Κάνει bullying στους αντιπάλους του. Πρέπει να ήταν νταής στο σχολείο του και εμένα δεν μου αρέσουν αυτοί οι τύποι. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποβιβάζουν έτσι άλλους ανθρώπους. Έχει κάποια καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του, αλλά έχει και μια κακή πλευρά, η οποία μπορεί να κάνει κακό στους ανθρώπους γύρω του».

Από την πλευρά του, λίγο καιρό μετά, ο Κύργιος τον ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι: «ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Τσιτσιπάς, δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα».
Κι όμως, αυτοί οι δύο, ελάχιστους μήνες μετά, θα παίξουν παρέα απόψε στο διπλό… Και μάλιστα, ο Τσιτσιπάς ήταν να παίξει με τον Μπερετίνι, όμως λόγω της ήττας του χθες τον έβαλαν με τον Κύργιο, κάτι που αποδέχτηκε...

 

Τελευταία Νέα