Κύργιος: «Ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Τσιτσιπάς, δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα»

Newsroom
Κύργιος: «Ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Τσιτσιπάς, δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα»
Νέο «καρφί» του Νικ Κύργιου για τον Στέφανος Τσιτσιπάς, όταν ρωτήθηκε για τον συμπαίκτη του στα διπλά του τουρνουά της Ουάσιγκτον.

Ο Νικ Κύργιος μετά τον τελικό στο Wimbledon, επιστρέφει στη δράση επί αμερικανικού εδάφους. Έχοντας απολαύσει τις διακοπές του στις Μπαχάμες με την σύντροφό του, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας σηκώνει μανίκια κιετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση.

Ο 26χρονος αθλητής θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ατλάντα και μετά από αυτό, θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το US Open συμμετέχοντας στο Citi Open στην Ουάσιγκτον. Στο 500άρι τουρνουά της Ουάσιγκτον, με τον Κύργιο να αναμένεται να αγωνιστεί σε μονό και διπλό. Παρτενέρ του στο διπλό, θα είναι ο Αμερικανός, Τζακ Σοκ.

Ερωτηθείς λοιπόν για τον νέο του παρτενέρ, έδωσε συνέχεια στο... beef που άνοιξε με τον Στέφανο Τσιτσιπά στην επεισοδιακή μεταξύ τους αναμέτρηση στο Wimbledon. Όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την φετινή του παρουσία στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ ανέφερε πως:«Ο προηγούμενος παρτενέρ μου ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οπότε, δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερα φέτος»!

 

Τελευταία Νέα