Αλκαράθ: Αντιγράφει τον Ναδάλ στην… τοποθέτηση μπουκαλιών (vid)

Newsroom
Αλκαράθ: Αντιγράφει τον Ναδάλ στην… τοποθέτηση μπουκαλιών (vid)
Η κάμερα έπιασε τον Κάρλος Αλκαράθ να… αντιγράφει την κίνηση του Ναδάλ με την στοίχιση των μπουκαλιών μπροστά από τον πάγκο του.

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν έχει κρύψει ότι έχει ίνδαλμα τον Ράφαελ Ναδάλ.

Το ότι τον κέρδισε χθες, αυτό δεν το αλλάζει. Οι Ισπανοί έχουν ήδη αρχίσει τις συγκρίσεις και ο ίδιος φαίνεται να χαίρεται με αυτό. Και στον ημιτελικό με τον Τζόκοβιτς στη Μαδρίτη, έδωσε άλλον ένα λόγο να γίνονται συγκρίσεις. Όχι με το παιχνίδι του, αλλά με την… αντιγραφή στην στοίχιση των μπουκαλιών στην άκρη του πάγκου!

Ο Ναδάλ είναι γνωστό πως έχει συγκεκριμένα γούρια και κινήσεις, με ένα από αυτά να είναι η στοίχιση των μπουκαλιών μπροστά του στην διάρκεια των διαλλειμάτων μεταξύ των games. Τα τοποθετεί με συγκεκριμένη γωνία πάντα και… εκνευρίζεται όταν αυτά για κάποιον λόγο δεν είναι σωστά. Σε ένα ματς στο Australian Open μάλιστα, το μπαλάκι έριξε κάτω ένα από τα μπουκάλια του και θέλησε να διακόψει το ματς για να τοποθετηθεί ξανά σωστά.

Φαίνεται πως τα ίδια γούρια άρχισε και ο Κάρλος Αλκαράθ πάντως. Η κάμερα «συνέλαβε» τον Καρλίτο (όπως προτιμά να τον αποκαλούν) να πηγαίνει προς τον αγωνιστικό χώρο, αλλά να σταματά για να τοποθετήσει τα μπουκάλια σε συγκεκριμένη θέση καθώς… δεν του άρεσε το σημείο που βρισκόταν ένα από αυτά.

 

Τελευταία Νέα