Τσιτσιπάς: «Μπράβο στον Αλιασίμ, ξέρω το συναίσθημα της κατάκτησης του πρώτου τίτλου»

Newsroom
Τσιτσιπάς: «Μπράβο στον Αλιασίμ, ξέρω το συναίσθημα της κατάκτησης του πρώτου τίτλου»
Απογοητευμένος ο Τσιτσιπάς από την εμφάνισή του, συνεχάρη τον Αλιασίμ για τον τίτλο.

Με ένα χαμόγελο που έβγαινε με το ζόρι εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην απονομή του τελικού στο Ρότερνταμ.

Ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ έκανε εξαιρετικό ματς και ο Ελληνας από την πλευρά του δεν ήταν σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα στον τελικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις συνεχάρη τον αντίπαλό του, λέγοντας:

«Συγχαρητήρια για τον πρώτο σου τίτλο Φέλιξ. Ξέρω πως είναι αυτό το συναίσθημα. Είναι το αποτέλεσμα και η επιβράβευση της δουλειάς σου και σου εύχομαι ολόψυχα να κερδίσεις κι άλλους τίτλους. Για μένα αυτό το τουρνουά σημαίνει πολλά γιατί με είχε καλέσει μικρό ο Ρίτσαρντ Κράζιτσεκ (πρώην σπουδαίος τενίστας και διευθυντής τώρα του τουρνουά)».

Αλιασίμ: «Βελτιώθηκα σαν παίκτης χάρη στον Τσιτσιπά»

Από την πλευρά του ο Καναδός μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον Στέφανο, τον οποίο έχει βρει συνολικά 8 φορές στην καριέρα του, απέναντί του.

«Με έχεις… ταλαιπωρήσει αρκετά στο παρελθόν, αλλά με βελτίωσες σαν παίκτη και σε ευχαριστώ. Για μένα δεν είχαν πάει καλά τα πράγματα σε τελικούς, όμως είναι σημαντικό ότι κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο εδώ όπου είχα παίξει και για πρώτη φορά σε τουρνουά της ΑΤΡ. Θα θυμάμαι αυτή την ημέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Είναι η ομορφότερη της καριέρας μου» είπε ο Αλιασίμ που είχε στο πλευρό του την μητέρα του.

 

Τελευταία Νέα