Μπακς: Μαθαίνουν να παίρνουν τα ματς-θρίλερ! (pic & vids)

Μπακς: Μαθαίνουν να παίρνουν τα ματς-θρίλερ! (pic & vids)

Μπακς: Μαθαίνουν να παίρνουν τα ματς-θρίλερ! (pic & vids)

bet365

Οι Μπακς πήραν ακόμα ένα ματς-θρίλερ τις τελευταίες μέρες κόντρα στους Ουίζαρντς και δείχνουν πως έχουν αρχίσει να κερδίζουν τις οριακές αναμετρήσεις. Το gazzetta.gr αναλύει.

Μετά από μια ματσάρα κόντρα στους Ουίζαρντς, οι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν με 135-134, χωρίς τον Κρις Μίντλετον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να πετυχαίνει 29 πόντους με 4/8 τρίποντα. Τα... ελάφια έδειξαν τα δόντια τους απέναντι σε μια ομάδα που κάνει φοβερό ντεμαράζ τον τελευταίο καιρό για να μπει στο play-in τουρνουά και κατάφεραν να πάρουν το 3ο σερί οριακό ματς που παίζουν, αφού υπέταξαν 2 φορές και τους Νετς

Τα... ελάφια δείχνουν να βρίσκουν τον τρόπο για να παίρνουν τα ματς-θρίλερ και το gazzetta.gr στέκεται σε ένα τομέα που μπορεί να αποβεί καθοριστικός στα playoffs.

Πήρε 3 σερί ματς-θρίλερ

Από τις 2 Μάη μέχρι και χθες, οι Μπακς έχουν υποτάξει τους Νετς 2 φορές και 1 την Ουάσινγκτον.

Το κοινό στοιχείο και στις 3 αναμετρήσεις, ήταν πως το παιχνίδι ήταν οριακό και έγινε θρίλερ, όμως τα... ελάφια έδειξαν χαρακτήρα και το πήραν.

Αυτό το στοιχείο μπορεί να φανεί πολύ σημαντικό, αν οι Μπακς δείχνουν τον ίδιο χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα στα κρίσιμα ματς των playoffs που έρχονται.

Mε το σκορ στο 133-131 υπέρ τους, Χόλιντεϊ και Λόπεζ έβγαλαν μια σπουδαία συνδυαστική άμυνα, ενώ ο Μπρουκ στη συνέχεια κάρφωσε για το 135-131. Οι πρωτεουσιάνοι το πάλεψαν, όμως το τρίποντο του Γκάρισον Μάθιους από το κέντρο δεν βρήκε στόχο.

Στο πρώτο ματς κόντρα στους Νετς, όπου ο Γιάννης έκανε ματσάρα με 49 πόντους, πάλι είχαμε ντέρμπι.

Ο Ντουράντ είχε 2 φορές την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τρίποντο, αλλά αστόχησε. Μάλιστα στη 2η θα μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση. Στο 2ο ματς μεταξύ των ομάδων μέσα σε λίγες ώρες, τα ελάφια άντεξαν και πάλι στην επίθεση του Μπρούκλιν στα τελευταία λεπτά και έφτασαν στη νίκη, ενώ πήραν και τη συνολική σειρά φέτος με 2-1, στέλνοντας μήνυμα για τα playoffs.

Μέχρι τον Μάρτη είχε 6-6 σε οριακά παιχνίδια

Μέχρι τον Μάρτη τα... ελάφια έδειχναν να μην μπορούν πάντα να επικρατήσουν σε ματς που κρινόντουσαν με μικρή διαφορά πόντωνς.

Σε τέτοιες καταστάσεις από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι το τέλος Μάρτη, τα... ελάφια είχαν 5 νίκες και 6 ήττες.

Έχασαν 122-121 από τους Σέλτικς, 125-123 από τους Νετς, 131-126 από τους Πέλικανς, 125-124 από τους Σανς, 114-109 από τους Θάντερ και 102-96 από τους Νικς. Δηλαδή στα 3 από αυτά λύγισαν με 1 ή 2 πόντους διαφορά.

Αντίθετα επικράτησαν 112-109 των Μάβερικς, 129-125 των Πέλικανς, 105-100 των Κλίπερς, 112-111 των Γκρίζλις, 109-105 των Σίξερς στην παράταση και 121-119 των Σέλτικς.

Σημαντικό στοιχείο ενόψει playoffs

Το γεγονός πως όλα τα θρίλερ φέτος οι Μπακς τα έχουν παίξει με ομάδες που θα μπούν στα playoffs (εκτός Θάντερ), είτε τα διεκδικούν (Πέλικανς και Γκρίζλις), είναι καλό για τους Μπακς.

Αφού το Μιλγουόκι έχει δοκιμαστεί κόντρα σε ομάδες που έχουν στόχους να μπουν στην postseason και να προχωρήσουν.

Επιπλέον οι 3 σερί νίκες που μετρούν στα οριακά ματς με Νετς (2) και Ουίζαρντς, αποτελεί ένα στοιχείο πως η ομάδα δείχνει έτοιμη ενόψει των κρίσιμων παιχνιδιών στα playoffs. Και εκεί μπορούν να παίξουν αρκετά... θρίλερ, όπου το παραμικρό λάθος θα στοιχίσει μια ήττα και ακόμα έναν αποκλεισμό.

Μην ξεχνάτε πως πριν 2 χρόνια, οι Ράπτορς πήραν το Game 3 μετά από 2 παρατάσεις, μείωσαν σε 2-1 και στη συνέχεια έκαναν την απόλυτη ανατροπή, ενώ πέρυσι οι Χιτ ήταν καλύτεροι στα σημεία για να χτίσουν το προβάδισμα τους στις νίκες και να πάρουν την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"The Greek Freak" by Disney!

Χόλιντεϊ: Δεν ήταν αρκετά... κουλ για τον Γιάννη, αλλά κάνει την διαφορά στους Μπακς! (pic & vids)

Αντετοκούνμπο: Φτιάχνει τις βολές λίγο πριν το κρισιμότερο σημείο της σεζόν! (pics)

 

NBA Τελευταία Νέα