Σανιόλ: «Η Ελλάδα θα έχει δύσκολο ματς»

Βασίλης Τεμπέλης
Σανιόλ: «Η Ελλάδα θα έχει δύσκολο ματς»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γεωργίας, Βιλί Σανιόλ, προειδοποίησε ότι η ομάδα του θα βάλει δύσκολα κόντρα στην Ελλάδα στο ματς της Τούμπας για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την αντίστοιχη της Γεωργίας το βράδυ της Τετάρτης (31/3, 21:45) για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 στην Τούμπα με τον ομοσπονδιακό προπονητή των φιλοξενούμενων, Βιλί Σανιόλ, να τονίζει ότι η ομάδα του θα βάλει δύσκολα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Δείξαμε καλό πρόσωπο κόντρα στην Ισπανία και τη Σουηδία, αλλά δεν ήταν αρκετή για να πάρουμε κάποιον βαθμό. Τώρα το πιο σημαντικό είναι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την ίδια πειθαρχία. Είδα πολλά θετικά σημάδια κόντρα στην Ισπανία.

Το καλεντάρι μάς έφερε να παίξουμε εκτός έδρας τα δύο από τα τρία πρώτα ματς. Θα αντιμετωπίσουμε την Ελλάδα, η οποία έχει αυτοπεποίθηση από την ισοπαλία με την Ισπανία. Θα έχουμε δύσκολο ματς, αλλά και η Ελλάδα θα έχει το ίδιο δύσκολο ματς», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αρχηγός Μπακασέτας και η στρατηγική επιλογή του Φαν’τ Σχιπ να βασιστεί στα “παιδιά” του

Το πιο κρίσιμο ματς της τελευταίας πενταετίας

Ο θρύλος του Πολίτη... Κουν

Ακτή Ελεφαντοστού - Αιθιοπία: Σοκ στο Αμπιτζάν, κατέρρευσε ο διαιτητής

Η Μπάγερν μπαίνει δυνατά για Κουλιμπαλί!

Τσέλσι - Πόρτο: Και οι δύο προημιτελικοί στη Σεβίλλη

Ιαπωνία: Διέλυσε με σκορ 14-0 την Μογγολία στα προκριματικά του Μουντιάλ!

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα