Ισπανία-Ελλάδα: Επιλέξτε την ενδεκάδα της Εθνικής (poll)

Gazzetta team
Ισπανία-Ελλάδα: Επιλέξτε την ενδεκάδα της Εθνικής (poll)

bet365

Ψηφίστε στο poll του gazzetta.gr την ιδανική σας ενδεκάδα για το εναρκτήριο ματς της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ, απέναντι στην Ισπανία (25/3, 21:45, Cosmotesports1HD).
Build A Bet στο Ισπανία - Ελλάδα. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η Εθνική Ελλάδας βουτάει στα… βαθιά του προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ του 2022, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα την Ισπανία στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» της Γρανάδα, στο πιο απαιτητικό θεωρητικά παιχνίδι του γκρουπ.

Το σύνολο του Τζον Φαν’τ Σχιπ θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με κύριο στόχο να εμφανιστεί ανταγωνιστικό και να ξεκινήσει με αισιοδοξία την απόπειρα επίτευξης του «Project Κατάρ».

Το μεγάλο ερωτηματικό πριν από τη σέντρα έγκειται στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Ολλανδός τεχνικός απέναντι στους Φούριας Ρόχας, με τα διλήμματα να είναι πολλά, ιδιαίτερα στις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της άμυνας και της μεσοεπιθετικής τριπλέτας.

Για αυτό, το gazzetta.gr σας καλεί να επιλέξετε την ιδανική, κατά τη γνώμη σας, ενδεκάδα, που θα εξασφαλίσει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας κόντρα στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα