Λουίς Ενρίκε: «Επειδή νικήσαμε 6-0 τη Γερμανία, δεν σημαίνει ότι θα συντρίψουμε την Ελλάδα»

Gazzetta team
Λουίς Ενρίκε: «Επειδή νικήσαμε 6-0 τη Γερμανία, δεν σημαίνει ότι θα συντρίψουμε την Ελλάδα»

bet365

Ο τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, τοποθετήθηκε για τον αγώνα της «φούρια ρόχα» με την Ελλάδα και υποστήριξε ότι επειδή η ομάδα του συνέτριψε προ μηνών τη Γερμανία, δεν σημαίνει πως θα γίνει το ίδιο με την Ελλάδα.

Το βράδυ της Πέμπτης (25/3, 21.45, OTE SPORT 1) η Ισπανία υποδέχεται στη Γρανάδα την Ελλάδα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Ο τεχνικός της «φούρια ρόχα», Λουίς Ενρίκε, έδωσε συνέντευξη Τύπου για την επικείμενη αναμέτρηση και όταν ρωτήθηκε για την αυτοπεποίθηση που έχει δώσει στην εθνική του ομάδα το 6-0 απέναντι στη Γερμανία τον προηγούμενο Νοέμβριο, απάντησε:

«Επαναλαμβάνω το μήνυμα των προηγούμενων μηνών. Μου άρεσε αυτό που είδα και είμαι αισιόδοξος. Η άποψή μου παραμένει ίδια και ακόμα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Το ότι κερδίσαμε 6-0 τη Γερμανία δεν σημαίνει ότι θα συντρίψουμε την Ελλάδα».

Ερωτώμενος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επεσήμανε: «Είναι σαφές ότι θα αντιμετωπίσουμε ομάδες θεωρητικά πιο αδύναμες και θα προσπαθήσουμε να μην κατέβουμε στα παιχνίδια με αυτή την αίσθηση. Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει τώρα ρόλο, γιατί στο Nations League ήταν φαβορί και τώρα δεν ισχύει το ίδιο».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα