Πανιώνιος: Ο Κώστας Δήμου συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία

Newsroom
Πανιώνιος: Ο Κώστας Δήμου συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία

bet365

O Κώστας Δήμου παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα σε μια εξίσου εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1, την περασμένη σεζόν η ομάδας της Νέας Σμύρνης, έφθασε μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό.

Ο Κώστας Δήμου θα συνεχίσει το έργο του στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιώνιου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων την προηγούμενη σεζόν, έχασε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Βουλιαγμένη την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Α1, ενώ βγήκε νικήτρια στη συναρπαστική σειρά του μικρού τελικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Ήδη στην ομάδα έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά και οι βλέψεις είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Ο Πανιώνιος έχει αποκτήσει τον 25χρονο διεθνή Γεωργιανό, Αντρια Μπιτάτζε, ενώ με τις προσθήκες του Κωνσταντίνου Γκιουβέτση και Αλέξανδρου Γούνα, αποκτά μια από τις πιο ισχυρές περιφερειακές γραμμές της κατηγορίας.

Παράλληλα με τον Κώστα Δήμου, στον Πανιώνιο παραμένει και ο Παναγιώτης Πρίμπας, ως συνεργάτης του, αλλά και ως υπεύθυνος τεχνικός στις ομάδες εφήβων και νέων ανδρών.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα