Α1 πόλο: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή Γούνα στον Πανιώνιο

Newsroom
Α1 πόλο: Ανακοινώθηκε η μεταγραφή Γούνα στον Πανιώνιο

bet365

Η δεύτερη μεταγραφική «βόμβα» του Πανιωνίου ανακοινώθηκε, με τον Αλέξανδρο Γούνα να είναι και επίσημα μέλος της ομάδας της πλατείας.

Ο Πανιώνιος δημιουργεί μία δυνατή ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω στην Α1 ανδρών στο πόλο, αλλά και στην Ευρώπη.

Μετά την απόκτηση του Γκιουβέτση, ο «ιστορικός» ανακοίνωσε πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με το σκουφάκι του και ο Αλέξανδρος Γούνας.

Ο πρώην πλέον παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, ξεκίνησε την καριέρα του από την Βουλιαγμένη και στη συνέχεια αγωνίστηκε με το σκουφάκι των ΑΝΟΓ, Βουλιαγμένη (ξανά), Ολυμπιακού, Σαβόνα, Ολυμπιακού (δεύτερη θητεία) και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μεταξύ άλλων διακρίσεων, σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα Ελλάδος, επτά Κύπελλα Ελλάδος, δύο Ελληνικά super cap και ένα LEN Champions League. Οι διακρίσεις του και ως διεθνής δεν είναι λίγες.

Με περισσότερες από 350 συμμετοχές, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Καζάν το 2015, το χάλκινο μετάλλιο στο World League της FINA στην Κίνα το 2016, το χάλκινο μετάλλιο το 2013 και το ασημένιο το 2018 στους Μεσογειακούς Αγώνες στη Μερσίνη και Ταραγόνα αντίστοιχα και την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα